Gzd Kızlar, oğlum 9 aylık henüz hiç dişimiz çıkmadı, öte yandan şuan da grip. Ateşi 39lara kadar çıkıp iniyo, ateş düşürücü, ıslak bez, soğuk duş vs. yapıyoruz. Size sorum bu inip çıkan ateş gripten dolayımıdır yoksa diş ateşi mi böyle olur 😕
Srht Gzd ilk dişler 37,5 üstüne çıkarmaz ateşi demişti doktorumuz yan dişlerde ateş biraz daha yükselir demişti bence bir doktora gidin! 4 gündür 40, 6 ateşle ne çektim bilemedim! Allah başka dert vermesin! Ama çok zormuş çok!
Mervecicekli Gzd uyuyacağında kulaklarını oynuyorsa çok hırçınlaşıp birşeyler ısırıyorsa ve diş olan yerle böyle buruşup şiş gibi kabardıysa diştir
Gzd [bilinmeyen] yaa başınıza geldimi böyle bi durum hastaneye gidince ne yaparlar, 2 hafta önce nezle için gittik acile ilaç verip gönderdiler. Şimdi bide soğuk suyla yıkadım dışarı çıkarıp zatürre etmiyim yavrumu 🥺
ArasAtlas Diş ateşi 37 37,5 geçmez grıp olabilir bizde ıkı gündür 38.5 derece ateşle başediyoruz bugun doktora gittik grip olmuş salgın var heryerde geçmiş olsun
Gzd [bilinmeyen] dünden beri böyle ama mesela bi 38e çıktı dün ateş düşürücü verip ıslak bez koydum düştü, gece yine çıktı yine ıslak bez koydum düştü, bugünde iki kere 39a çıktı birinde ateş düşürücü verdim birinde soğuk duşa soktum öyle düştü. Düşüyo yani ama yine çıkıyo gün içinde🙄