Zeydbus Kızlar merhaba 5 aylık oğlum var normalde adet olmam gerekiyordu ama 5 gün gecikti bughn test aldım 2 tane ikisini de yaptım pozitif çıktı yanlış çıkma ihtimali nedir ben hazır değilim psikolojik olarak çöktüm resmen şimdiden
ZuZu97 Zeydbus yalnış çıkma ihtimali yok hayırlı olsun canım🙏🥰bu arada bende oğlum doğduğundan 3 ay sonra hamile kaldım şu an 22+3 haftalık hamileyim🧿
aliyse063 Zeydbus Benimde 2. cizgi oyle silikti zor gozukuyordu ama hamileyim bende kizimda 4 ay 5 gunluk
Zeydbus aliyse063 75 kiloyum suan 5 kilo fazlam vardı veremedim ama ben bu çocuğu istemiyorum :/ allah affetsin ama suan psikolojik olarak kötü durumum ..
Ruhi-001 Zeydbus ben çok istiyorum ama olmuyor size rabbim vermiş sizde kötüyüm diyorsunuz benim kızımda 5 buçuk aylık ama ben ikinci bir çocuk istiyorum benimde eşim istemiyor beni deli ediyor sizde bunuyorsunuz 😡😡😡
Butterfly31 Benim kızım 6 aylıktı hamile olduğumu öğrendim ve çok canım sıkıldı aldırmayı düşündüm ama oda can oda bebeğim yaşayan kuzuma birşey olsa dünyalar tıkılır onu düşündüm ve kıyamadım şuan 32 haftalık hamileyim ikisi bir büyüyecek inşallah