Merveedd [bilinmeyen] ben 4 aya kadar sürekli kullandım yanında nurse harveys damlayla birlikte gaz sorunumuz hiç olmadı
Agg0207 [bilinmeyen] bende kullaniyorum zinco ile birlikte cok memnunum ama azda olsa gazi oluyor illki ama kolay cikartiyor eskisi gibi degil
Seda1706 [bilinmeyen] kullandık iyi geldi canım ama düzenli kullan faydasını görürsün günde 3 defa 6şar damla veriyorum 8 saat arayı hiç geçirmiyorum
habibe_omerasaf [bilinmeyen] hergün aynı saatlerde verdim gazı olan bebeğimn şikayetleri büyük oranda azaldıı👍🏻 Çok memnun kaldım sizde aynı saatlerde vermeye çalısrsanız faydasını görürsünüz inşş🌸
LorininAnnesii Biogaia ile birlikte kullaniyorum ve kesinlikle işe yariyor gazini yapmak icin ıkınmaktan catlayan zorlanan bebegim cok sukur patur kutur cikartiyor gazini
habibe_omerasaf [bilinmeyen] mesela ben sabah 5 damla aksam da 5 damla şeklinde veriyordum. Hani önemli olan düzenli olarak verilmesi mesela sabah 9 da veriyorsam diğer günde 9 da veriyordum. Saatlerine dikkat etmediğim zaman etkisini görmemiştim. 🌸
Merveedd AyseLinam sab simplexs günde 3 defa 8 damla nurse harveys sabah akşam 5 damla bu nurse zeytinyağından olduğu için kakasınada yardımcı olur bizim hiç kaka sorunumuz olmadı bundan heralde
gamzetuana Bende dün başladım doktor günde 4 defa dedi aynı saatlerde veriyoruz ancak hala fayda görmedim biraz daha devam edip olmadı değiştirsemmi
Yagmurrr [bilinmeyen] bende doğduğundan berı kullanıyorum canım şuan bebeğım 2,5 aylık cok ıyı geldı bıze
Bahartunali [bilinmeyen] günde 4 defa 8 damla şeklinde kullanıyorum ve yanında günde bir defa 5 damla biogaia kullanıyorum 👍🏻
Buse [bilinmeyen] ben kızıma kullandım saatinden saatine kullandım ve faydasını gördüm gaz ilaçlarını saatinden saatine kullanınca daha etkili oluyor 👍
AyseLinam Merveedd Çok tşkler bende ikisini kullanıp kullanmamakta kararsızdım bu şekilde deneyeceğim