Gulsum37 Bebeğimin gazı var gazını çıkartıyorum ama yine de kendini çok sıkıyor kasıyor zorlanıyor gazı varmış gibi uyurken yapıyor bazen yapıyor bazen yapmıyor neden acaba
Metehanin_Annesi Gulsum37 benim bebeğimde öyle. Henüz 20 günlük internetten ve burdan okudugum kadarıyla büyümek için uykularında cok fazla genleşip esniyorlarmış o sırada da bebek haliyle kızarıyo bozarıyo hatta benim bebeğim cok sesler cıkarıyor
DuyguDamla Gulsum37 aynı benimkide öyle gazını çıkardığım halde devam ediyo uykusundan uyanıyo bu yüzden dünden beride uyumuyo anlayamadımm
Gulsum37 Metehanin_Annesi evet benim bebeğimde öyle çok ses çıkartıyor çok zorlanıyor sanki gazı varmış gibi napcağımı şaşırdım
DuyguDamla Gulsum37 banada doktorum kimyon çayını tavsiye etti ama bilmiyorum etki edermi damlasıda var içiriyorum düzenli bi şekilde
Gulsum37 Napıcağımı şaşırdım arkadaşlar sürekli ağlıyor insan dayanamıyor ağlamasına elimden bişey gelmiyor napmam gerekiyor fayda eden bir şey yok mu hastaneye götürcem olmuyor böyle