Zeynepmusab Merhaba 🌸 ( 5 ay 10 günlük) Dün gece uykusuna geçmeden önce mamasini hazirladim gram icmedi sürekli elleri agzinda huysuz .. Normalde cok icer süt öyle uyur . Dün uyudu uyurken ben verdim sonradan aç biliyorm diye . Gece bir kere daha besledim sabah 7 gbi uyandi vericem icmiyo , uyuttum biraz uyudu kalkti cok az icti yine huysuzlandi biraz oyun oynadi uyudu . Şimdide uyuyor yine bi ara kalkmisti yine icmedi . Acaba diş çıkarmada böylemi oluyor .. Kac kere mama hazirladim banamisin demedi .
Ikicocukanasiyioldum Zeynepmusab diş dönemi iştahsızlık yapıyor maalesef benim kızım 2 yaşında artık son azı dişleri bir çıksada ben de rahatlasam o da.
MarilynMonroe Zeynepmusab Evet,diş döneminde; ateş,huysuzluğun artması, gece uyanma ve ağlama seansları,salya ve tükürükte artış,huzursuzluk ve ağlama nöbetleri,ishal,iştahsızlık ve beslenmeyi reddetme,ağız çevresinde döküntüler vs. olabiliyor.
Seherrumeysa94 Zeynepmusab benim kızım 7 aylık ve 5. Ayından beri o dediğiniz olayı yaşıyorum ne yazıkki 5.5 aylıkken ek gıdaya başladık ilk başlarda güzeldi ama bu aralar ağzını kitliyo lafasını çeviriyo alt iki dişi çıktı ama hala aynı gece uyurken sadece mama verebiliyorum iki biberon uykuda içiyor ama gerisi yok ne zamana düzelecek bilmiyorum yemek yedirirken 8. Dünya savaşından çıkıyor gibi hissediyorum 🤦🏼♀️😫
Glsm28 Ben 3. Ayından beri uykuda besliyorum .Ek gıdaya geçtik oyunlarla devam ediyorum 7 aylık oldu hala uykuda içiyor siz de uykuyu deneyin.