arimbalim_248 Kızlar merhaba aranıza yenı katıldım bebegım 13 gunluk sütüm fazla gelmiyor o yuzden bebek emmiyor mama veriyorum doktor bebelac gold önerdi oda bebegıme çok gaz yapıyor napmam lazım varmı başına boyle biley gelen şu an bebegım 3300 gr
MinervaEva arimbalim_248 Bebekler dogduktan sonra 15 gun icinde kilo kaybi yasayabilir daha sonrasinda tekrar kilo alimi baslar tabiki doktor kontrolunde devam edin ama cok stres yapmayin o zaman sutunuz daha da azalir🙏
Muzilikaaa arimbalim_248 saat tutmadan ve süresiz yani ne zaman ben kadar isterse emzirin. Her ağlamaya her aranmaya meme ☺️ Mama ya hiç bulaşmayın biberona emziğe hiç bulaşmayın. Araya bunlar girerse bebek memeden soğur 😔
Demude Kilosu düştümü peki benimde 14 günlük bebeğim var sütüm az diye mama verdik ama kilo aldımı bilmıyrm yarın doktor kontrolumuz var bakalım ne dicek 3090 gr dogdu 2790 düşmüştü cok morelm bozuk su aralar bu konuya
Muzilikaaa Muzilikaaa sarılık İçin sürekli emzirirseniz yeterli olur ama yine de doktorunuz mama önerdiyse ben başladıysanız birden de kesmeyin mamayı. Azaltarak bırakın. Facebook ta emzirme akademisi var mutlaka yazın oraya da.
Prensannesi17 Kuzeybusra hipp mama aldım bebelaca mı gecsem benmki anne sütğ de alıyor ek gıdada nekdr versem mamayı, gece sadece emziritorum gecedemi versem
Prensannesi17 Kuzeybusra yani 8 aylık olucak. Doymuyor gece ama ammayıda içmiyor napmalıyım gervektn 5 aylk bebek gbi duruyor
Annecim arimbalim_248 mama konusunda bi fikrim yok ama emzirmeyi bırakma 1 ay sonra sütü düzelen bayanlar var. Bide bol bol ya metin esmasini oku. Sütü arttırır