Hakcjrks Sndskrsn bugün 5. Aya girdik.yüzüstü dönüyor dönerken bi kolu altında kalıyor çırpınıyor burnu falan kapanır diye çok korkuyorum sürekli nasıl takip edeceZ ya
Ococila Hakcjrks tam olarak benimki de böyle uyurken de bi iki kere döndü nefessiz kalacak diye korkuyorum ama artık altta kalan koluna müdahale etmemeye karar verdim bir şekilde halletmesi lazım
aytiii Sndskrsn 2ay 20 günlük falandı sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladı 20 gündür dönüyor ama kolunu zor kurtarıyor
asyasare Sndskrsn 4 ay 13 gunluktu sag tarafindan yuzusutu dondu ilk defa. bir sure sadece sagindan donmeye devam etti. sonra solundan donmeyi ogrendiZ 5.5 aylikken yuzustunden sirtustu donmeyi ogrendi
Violet Sndskrsn 3 buçuk aylıkken dönmeye başladı. Şimdi 5 buçuk aylık sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor ama tam tersini yapamıyor daha
Belil Benim kızım 5 buçuk aylık şuan her türlü dönüyor evin yüzünde dolaşıp duruyor kanepelerin altından çıkarıyoruz 😂
Berrinsoyagazi14 Sndskrsn oğlum tam dönmesini 4ay 4 günlükten yaptı hatta dönmeye çalıştığını anladım birkaç kere zorluyordu video çekmiştim 😍
Esraaosmanefe Benimde 2 aylıkken dönmeye başladı şuan 4 ay 13gunlük kolunu falan kurtarıyor oturtmaya ne zaman basliycaksiniz kızlar