iremnurkilic Arkadaşlar eşim şimdi biogia gaz damlası almaya gidicek de gerçekten işe yarıyormu faydasını görürmüyüz?? Acil cevap lütfen?
Burcem iremnurkilic bizde gaz yaptı nurse harveysle kullanıyordum . bıraktım biogia yı şu an bi sıkıntı yok
Arasannesi iremnurkilic bıogaıa gaz damlası degıl bagırsak duzenleyıcı.yanına bır de gaz damlası alırsanız evet tam etkı gorursunuz.ne tek basına gaz damlası ne de tek basına bagırsak duzenleyıcı gazı bıtırmez sadece bıraz dizginler sonra gerı baslar.ıkısı bır arada kullanmalısınız.bız bıogaıa+relactaz kullandık 3. Ayda kolık ve asırı gazlı bebegımın gaz sorunu tamamen bıttı oncesınde bız de tek basına kullanıyodum bır gecıyodu bır baslıyodu acillik bıle oluyorduk
Deletedmom5284 ben aldım ama o gaz damlası değil bağırsak düzenleyici, doğum sonrasıbağırsaklarını toparlaması zor olıyor diye aldım, gaz için sab simplex kullanıyoruz
Deletedmom5284 iremnurkilic evet canım bağırsağı düzene sokma amacı bu ama tek basına ben çok işe yaradığını düşünmedim o yüzden ekstra gaz damlası kullandım daha iyi oldu şuan 2 haftadır kullanıyorum 😊
iremnurkilic Deletedmom5284 zinco da var bende canım onu kullanıyorum gaz damlası olarak ama biogia nın çok olumlu yorumlarını okudumda o yüzden bi burdan da sormak istedim
iremnurkilic Aysgllylcn nasıl kullanılıyo direk ağzınamı damlatayım yoksa süt sağıp içinemi damlatayım
Pelo_00 iremnurkilic biogia bağırsak düzenleyici gaz damlası değildir, her gün aynı saatte 5 damla vermiştik biogiadan çok gazı olduğu zamanlarda da nurse harveys gaz damlasından vermiştik.
Smyslh iremnurkilic zinco tadı çok ağır. Doktora sormadan almştım. Doktor sakıncası yok. Günde 4 kereye kadar vereblirsinz dedi ama nezaman versem tüm emdiğini kustu. Braktım bende vermedm. Tadına sizde bakın bi. Çok ağır. Dikkatli verin kusmuyosa