Eda95 Mı robot vacuum mop kablosuz süpürge global versiyon Trendyolda bunu almaya karar verdim kullanan veya tavsiye edeceğiniz başka var mi bunun fiyatı düşük ama sanırım açıklamalarına göre iyi diyorlar kullanan var mi
Kuzimom Eda95 robot süpürgem var valla elim ayağım çok işime yarıyor özellikle hastalık zamanında bende roborock s5 max aldım evim büyük ve çok memnunum. Ama küçük evler için mop pro yeterli deniyordu
esmagok Eda95 Mı robot vacuum mop aldım wifi ile uyumunda problem çıktı bağlanmadı iade edip pro olanını aldım gayet güzel çarpmadan nesneleri farkediyor gayet güzel yeni kullanmaya başladım bakalım iyi görünüyor
Eda95 Kuzimom almak istiyorum sizinkinden ama fiyatı çok malsef virüs dönemi bütçemi düşünerek bunu almayı düşünüyorum özellikleri hoşuma gitti evimde ne çok büyük neden çok küçük orta sınırda bir ev kullananlar tavsiye istiyorum ama aldığınız urun çok güzel arkadaşımda indan kullanıyor
Dkk Eda95 s5 kullanıyorum. Pandemdien sonra gitti çok yüksledi haklısınız. Ni arkaşdaıma Başka bir modelini aldık haritalama özelliği yeteli gelmedi ev geniş olduğu için. Eviniz çok küçük değilmiş bunu mutlaka göz önünde bulundurun