Aliemirinannesi Bugün sabah yaşanan korkunç olay beni perişan etti kendime gelemiyorum sabah eşim ve oğlum uyandılar 8 gibi içeride oynadılar biraz sonra yanıma getirdi lavaboya gidiyorum diye.. o an uyandım ama gözümü açamıyorum oğlum 22 aylık emiyor hala o an emdi biraz sonra ben uyuyakalmışım.. kayınvalidemde kalıyoruz bu arada yattığımız çekyat camın önünde ve bayağı bi yükseklik var kanepe kapalıyken rahat uzanabilir cama ama yatak halindeyken boyu yetemez diye düşünüyordum sürekli.. aklıma gelen başıma geldi.. sonra birden oğlumun sesini duydum oğlum korktuğunda bir ses çıkarıyor hafif ağlamaklı gibi hemen kalktım Petekle yatak arasına mı sıkıştı dedim genelde oraya inmeyi seviyor baktım yok. Allahım öyle bir manzarayla karşılaştım ki Rabbim hiç kimseye yaşatmasın bu durumu çocuk camın tam olarak dış kısmına çıkmış 9. Kattayız o kadar yüksek ki hemen kucağıma aldım o andan beri kendime gelemiyorum sürekli ağlıyorum psikolojim berbat bir halde yaşadığım bu olayı atlatamıyorum kimseye anlatamadım eşimden başka buraya size yazıp dertleşmek istedim.
zeynepteacher Aliemirinannesi şükür namazı kılın derim, Allah’a sürekli hamd edin yavrunuzu size bağışladı.
Beyzalmat Aliemirinannesi Allah kurtarmış canım. Bol bol sadaka verin. Gerçekten büyük bir şey atlatmışsın. 🙏🙏
MuhammedAmine Aliemirinannesi Aman yarabbim , Allah korumuş gelmiş geçmiş olsun tekrarını yaşatmasın Rabbim 😔 kendimi açmış camı
MUGUL Aliemirinannesi çok çok geçmiş olsun 😳 bu ara sık aklıma geliyor benimde böyle şeyler içim kötü oldu Allah yüzünüze bakmış size bağışlamış ❤️ Anlatın lütfen ettafınızda kim varsa ki ekstra dikkat etsinler Allah korusun tekrarından beterinden 🙏🏻
Aliemirinannesi zeynepteacher kıldım canım çok şükür rabbime onu bize bağışladı. Allahım hiç bir anneye böyle bir durumu yaşatmasın
zeynepalp Sadaka verin, birini doyurun, bir garibanı sevindirin… Hayatta en çok korktuğum şey bu.. Rabbim korusun 🤲🏻
bitterikolata Aliemirinannesi allahım esirgesin canım bi fakiri falan sevindir gelmiş geçmiş olsun insanlık hali uyuyakalmışsın daha dikkatli olursun bundan sonra Allah korumuş sabiyi
Esra1986 Aliemirinannesi offf bende kendimi kaybederdim hrlde 5.karttayım okdr korkuyorum ki bu durumdan allahım esirgesin yavrularımızı bir daha yaşamayın inşallah sadaka ver cnm ya akikasini kes yada
Aliemirinannesi Esra1986 çok sağolun oğlum İçin akika kesmiştik Allahım korudu ama ben perişan haldeyim yavrumun hiç bir şeyden haberi yok😔
Metesmom Aliemirinannesi Ayy rabbim korumuş canım ya. Benim bebeğim henüz küçük bunlar için ama 3 yaşında yeğenim var. Bir gün onlara geldik kapının önündeyiz baktım balkonda ağlıyor bir an düşünemedim dikkatini çekmek için seslendim. Bize bakayım derken sarkınır gibi oldu aklım çıktı o an. Neyse ki annesi geldi aldı hemen. Rabbim korusun tüm çocukları inşallah.
Minikaslann Aliemirinannesi verilmiş sadakanız varmış Allah korumuş resmen😞 tamam artık düşünmemeye çalışın, insana kafayı yedirtir çok derine dalmak 😖
Aliemirinannesi Minikaslann sağol canım düşünmesem keşke aklımdan silinsin istiyorum çaresi olsa keşke 😔
Masha_ Aliemirinannesi Off cok kötü bol bol dua edin kurban kesin Allaha şükür edin ben Allah korusun öyle biseh yasamis olsaydim aklimi yitirirdim herhalde Rabbim sabir versin
Minikaslann Aliemirinannesi aç internetten bir şeyler oku, hiç olmadı aç dua oku. YouTube dan video izle ya da bir dizi. Kafanı dağıtmalısın 💐