Momkids Kızlar bebeğim sadece soluna dönebiliyor yeni yeni dönmeye başladı normal bi durum mu? Sonradan mı dönmeye başlar diğer tarafa
Tazeanne0134 Momkids valla benim ki hiç dönmüyor ama kendi kendine kalkma çabaları var yüz üstü yatırdığımda basıyor cıyağı ama çok güzel oturuyor falan
Momkids merveeminaaa iremceren Efemm Selin5335 teşekkür ederim kızlar☺️ peki bu solak ya da sağlak mı olacağını gösteriyor olabilir mi?
Tazeanne0134 Momkids hayır ama ben oğlumun eline ne versem sol eli ile alıyor bu göstere bilir mesela 🤭
Rzgr Momkids bebeklerin genellikle 2 yasindan once sag yada sol el kullanma tercihi olmuyormus. Oglum 18 aylik 15. Aya kadar sadece sol elini kullaniyordu suan sag elinide kullaniyor. Ben hic mudahale etmedim. Henuz belli bir tercihimiz yok.😊
Momkids Tazeanne0134 alla alla dönmeden mi oturmaya başladı:) gerçekten her bebeğin gelişimi çok Farklı oluyor
Momkids Rzgr anladım canım teşekkür ederim. Beyin gelişimiyle alakalı ya sağ sol tercihi o yüzden işaret olabileceğini düşündüm
Rzgr Momkids bende sizin gibi düşünüyordum. Ama tercihlerini ogrenmemiz icin biraz daha beklememiz gerekiyor sanirim😊
Gulzadekti Momkids o durum bizde de vardi ama 1 ay icerisinde 2 tarafında döndü donuyorlar merak etme arada sen döndür sag tarafina oyuncaklari ilgi cekici seyleri sağına koy ☺️