Gamzeynepduru Merhaba Bebeğim 2 ay 10 günlük. Her akşam 7den sonra ağlamaya başlıyor 11e kadar devam ediyor. Gazını çıkarıyor ama yeterli olmuyor sanırım. Bu kolik mi oluyor? Kolik buysa eğer kolik bebeği olanlar bu ağlama krizlerinde neler yapıyorsunuz ?
nilbuglem Gamzeynepduru sabaha kadar kucağımda dolaştırark uyuttuğumu haturlıyorum 😌 geçmesini beklemekten başka çareniz yok gibi ama çabuk geçiyor inanın 🥰
Turkoglu Gamzeynepduru saç kurutma makinesini çalıştır hemen sakinleşiyor benimkisi hatta uykuya geçiyor. O uykuya geçince dizime yüz üstü yatırıorum elimle saat hönünde daireler çizip hem pozitif etki beriyorum hemde avuç içi ısım onu rahatlatıyor hemde dizimde oluyor karnı vücut ısımda karnını ısıtıyor yoksa masaj fln yapmam mümkün olmuyor morarıp ağlıyor. Ayak tabanlarınada acı elma yapı ile masaj yapıyorum. Bide anasın rezene karışımı bitki çayından emdikten sonra bi günde bi iki defa bi çay kaşığı veriyorum yada ıhlamur.
Turkoglu Gamzeynepduru benim bebeğimde kolik ama gaz ilacı kullanmıyorum dahada rahatladık çok şükür. Laktoz intöleransı varmış onu keşfettim relaktaz isimli bir enzim takviyesi kullanıyorum birde bio gaia probiotik her gün saat 12 de düzenli olarak veriyorum. Birde d bitamini monovit kullanıyorduk oda gaz yapıyormuş onu bırakıp ocean d3 kullanmaya başladık içinde zeytinyağı war onuda her gün 14.30 da veriyorum. Bide bunları yaptım 🤗
Turkoglu Gamzeynepduru hea birde ek olarak bende lifli ve bağırsakları çalıştıran besin tüketimimi arttırdım ve çocuğu hep yüz üstü yatırıyorum
Deletedmom99 Gamzeynepduru 1.mommys bliss original gripe water 2. Bol bol ten teması benim bebeğim hem kolikti hem de reflüsü vardı çok şükür üstesinden geldik size de tavsiye ederim
ozgurkus Gamzeynepduru her şeyi yapıyordum ama saati gelmeden uyumazdı. Geçiyor 3.aydan sonra sabredin.