Bernasel Merhaba anneler saçım şuan koyu sarı gördüğünüz gibi uçlarımda bu boyayı kendi imkanlarımla nasıl kusturabilirim kuaföre gitmek istemiyorum krem başka bişey önerebilirmisiniz boyayalı 1 sene oluyo teşekkürler şimdiden 🙏😊
MiracAlpinveUmutunAnnesi Bernasel kuafore gitmeden evde bu islemi yapmanız zor olabilir cunku islemi yapmayı bilmeyenler bile sacı turuncuya dondurebiliyo yada küllü olabiliyo saç. Sıkıntıya girmeyin derim Evlenmeden once 5 yıla yakın kuaforluk yaptım Evde baska yöntemler deneyen varsa onları bilemem tabi
Gzd24 Bernasel merhaba benim eşim kuaför bildiğimiz bulaşık deterjanı ile benim saçımı kusturmustu ama diplere degdirmeyin.. bi araştırın isterseniz biz de ise yaradı 🙈
Bernasel Gzd24 merhaba ciddenmi çok teşekkür ederim bi araştırıyım ama ne kadar devam etmeli acaba 🙏😊
Gzd24 Bernasel birkaç yıkamada ancak acilirmis, oryalle açma işlemi olduysa çok fazla kusmayabilirmis bilginiz olsun
Bernasel MiracAlpinveUmutunAnnesi Evet olabilir işte bemde bu zamanlarda gitmek istemediğim için kuaföre bi bakıyım kendimce dedim sağolun teşekkür ederim 🙏😊