Lina07 Kızlar bebişlerinizi uyutabildinizmi benim ki uyurdu 10 30 emdikten sonra ama bugun uyumuyor ağlayıp duruyor yataginda ağlayıp durduu durmadi ayagima aldum sallamaya sakinleşti uyucak gibide durmuyor bugun gece uzun gibi bana ya okadar uykum varki ya gaa damlası bjtmisri almamistim ondn oldu galiba
iremnurkilic Lina07 aynı durumdayız canım saatlerdir sallıyorum ve banamısın demiyo gündüzde uyumadı çok uykusu var belli ama uyumuyo sabrım kalmadı artık gerçekten🤦♀️
gknrylmaz Lina07 ay aynı durumdayız. Sabahtan beri uyusun diye neler yaptım ama asla gözünü kapatıyor ama direk uyanıyor bide uzun uyumuş gibi geriniyor. Bi yeri ağrımıyor, bezi temiz, karnı tok. Eşim geldiğin de direk ona devredeceğim. 😔
Emir1806 Lina07 Sabah 6 dan beri ayaktayız toplasan yarım saat anca uyumuştur. Memede uyuyo omuzda gazı çıkana kadar uyuyo çıkınca uyanıyo hala kucağımda debeleniyo mahvoldum yaa bütün sinir sistemim çökmüş vaziyette 🤦♀️🤦♀️
Lina07 iremnurkilic gerçekten benim de gündüz ztn uyumuyor babası geldi 11 20 o ilgilendi biraz simdi gözlerin altı şişti uykusuz luktan emzirmeye aldim şimdi 20 20 emzirip yatırcm artık uyur gibi
Lina07 gknrylmaz benimkide oyle sanki saatlerde uyumus gibi geriliyor gözleri açıp etrafa bakıyor sonra hemen kucak babamız az önce geldi, biraz baktı şimdi emzirmeye başladım b3nde
iki_prens_annesi_ Lina07 oglum da oyleydi 1 bucukta uyudugunu bilirim uyku rutini yapin duzen seviyolar ben boyle boyle 9 bucuk olsun raziyim derken kendi kendine 8de uyumaya basladi 8 en gec 9 uykusu geldimi deliriyo aksam 6 dan sonra uyutmamaya çalışıyorum 5 ay 5 günlüğüz bu arada
Deletedmom418 Lina07 şuan ayağımda sallıyorum. Gözleri fal taşı gibi açık. Saat 3 e kadr bekçiyim 😑🤷🏻♀️
Lina07 Deletedmom418 valla 1 doğru emzirdim en son gene ağladı ama artik uyumasi lazımdı sakinleşti ve uyudu şimdi emmeye uyandı
Lina07 annesininasyasi benimki zorla 1 .30 uyudu sonra uyandi gece 4 emzirdim yatirdim sabah 6 30 8 kadae uyumadi sonra uyufu simdi uyandi 9 10 iste
annesininasyasi Lina07 bu saat oldu hala uyumadı ben delirmek üzereyim gözlerim şişti başım ağrıyo 😣 normalde hiç bu kadar yapmazdı. Sanki uyumayan o değilmiş gibi yüzüme bakıp bakıp gülüyor. Bu arada bugün 3 aylık oldu daha çok küçük. Bu kadar uzun süre uyumaması çok kötü
Lina07 @annesinina1 syasi#6563832 ay cok kötü seni çok iyu anlıyorm aynisi başımda geçti birkere sabaha kadar uyumamıştı bende senin gibi olmuştum memede uyuyor mu peki cnm dedigin gibi uyumayan sanki o degilmis gibi davranıyor bide