Hayallerhayatolsa Oğlumda pamukcuk agI çok fena kaç gündür dili dişi yanakları ilaç veriyorum karadut pekmezi falan ama çok çocuğum bişey yemiyor kaç gündür 😢
melasya Hayallerhayatolsa mikostatin ilaç sürebilirsiniz.benim oğlumda karadut özü şurubu çk işe yaramıştı çabucak geçirdi ve birdaha tekrarlamadı.mendile surubu döküp beyaz yerleri siliyodum bastırarak
Erroerto Mama içiyorsa ağzında mama kalıntısı kaldığı için pamukçuk oluşur mama verdikten sonra emzik verin biraz emsin ağzında kalıntı kalmasın 😊
Hayallerhayatolsa Erroerto yok canım mama kullanmıyoruz 3 tane çocuk annesiyim 3 . De ilk defa oldu bilemedim 3 gün yemek giyemedi aclıktan ağladı yavrum tek bu akşam az bi çorbayı kabul etti 😢🥴
Hayallerhayatolsa melasya onların hepsini kullandım kuzum şuan bi posta gördüm çocuğa şiddet uyguluyor benim oğlum gibi 2 yaş Bile değil belki Muhammed Ali bebek yavrum biz agzınyara olsun uykularımız haram oluyor o kadın bebeğe neler yapıyor 🤬😭
melasya Hayallerhayatolsa ah gördüm malesef allah belasını versin inş o çocuktan ne istiyo savunmasız yavrucağa yapmadığını bırakmamış hayvan gebersin inş