AzrDgn balarisi_2019 tuz tadının genel olarak tüm vücudunda hissediliyor olması gerekmiyor mu ? Doktorunuz bu konuda bisey dedi mı? Ter kiti büyük bir sorun maalesef…
Deletedmom414 balarisi_2019 merhaba bu durum sıkıntımı? 4 aylık bebeğiminde alnından öpünce teri aşırı tuzlu
balarisi_2019 Deletedmom414 bende henüz bir sonuç alamadım. Bebeğime bakınca geneli olarak iyi görünüyor ama hala Teri tuzlu. Büyük oğlumda çok terler ama teri su gibi gram tuzdan eser Yok mesela. Bende hala korkuyorum
balarisi_2019 merve5561 merhaba.oglum 2 yasında Artık teri tuzlu değil çok şükür. İlk zamanlar acayip tuzluydu
merve5561 balarisi_2019 ne güzel bizim hala tuzlu sanki çok değil ama bebekten daha tuzluydu kilo alımı falan iyi mi oğlunuzun
balarisi_2019 merve5561 kilo alımı normaldi ama teri çok tuzluydu kakası yağlı gibiydi kistik fibrozis denen hastalığın nerdeyse her belirtisi var gibiydi aklımı kaçıracaktım ama çok şükür hepsi geçti düzeldi oğlumda bir sıkıntı yok şükür
merve5561 balarisi_2019 benim durum gibi olmuşsunuz hiç hasta olmaz benim kızım şükür öksürüğü falan hiç olmadı 3 yaşa kadar sadece tuzlu geliyor teri kakası yağlı oldu 2 hafta kafayı yedim şimdi kaka düzeldi şükür
Aseloykununannesi Esesra benim kızım 10 aylık sürekli hasta oluyor hasta olunca öksürük ve boğazları kızarıyor neden böle sürekli hasta benim kızda aşırı terliyor emerken yatarken