KahramanAnne Kızlar oğlum bir aylık sağa sola çevirsek de hep kendi kafasını bir tarafa çeviriyor. Kulağı yamuldu 😔 kepçe kulak olur diye korkuyorum. Ne yapsam düzelir kulağı. Yada kendiliğinden ilerde düzelir mi? Tavsiyelerinize ihtiyacım var😔
nisosmom KahramanAnne ince bi sapka takin benim kizimin kulak memesi bile bildiginiz kivrikti disa dogru ama zamanla gecti yan yatirirken katlanmamasina dikkat edin 🌸
Betul055 KahramanAnne üzüldüğünüz seye bakın 4-5 yaşına gelince ufak bir operasyon ile düzeliyor 18 aylık kuzum da öyle Allah dert vermesin
serebro KahramanAnne aynı sorun benim oğlanda da var ben düzeltiyorum o inatla sağ sol yapıp yamultuyor. Saç bandı denedim istemiyor bir şekilde çıkartıyor başından ne olcak bilmiyorum
Rengin KahramanAnne benim kizimda yapardi aynisini hatta sofralarda kulağını tutup çekiyordu oynuyordu bir miktar kepcelik var🤭 ama hic takılmıyorum sağlığı yerinde olsun o iş kolay minik bir operasyona bakar.
KahramanAnne nisosmom Hava çok sıcak doğudayıZ yanıyor burası şapka takınca ağlıyor 😔 ya düzeltiyorum yan yatarken kendi kendine sağa sola çeviriyor kafası kulağı katlanıyor içe doğru bizim ki de 😭 Bantla yapıştırıvericem artık okadar üzülüyorum 😔
nisosmom KahramanAnne canim valla eskiler yapiyomus bantlamayi falan cok kafana da takip kendini uzme ama daha coook kucuk biraz buyusun serpilsin gecer. Gene de icin rahat etmezse bi doktora danisin 🌸
Gzdzeynep KahramanAnne saç bandı kullanın şimdi erkek bebeğe takılmaz demeyin sonuçta bebek bu ve saç bandıyla düzeliyor benim kızımınkiler de çok kepçeleşmişti biraz fayda etti şuan çok hafif kepçelik var belli olmuyor
Efeyavuz Gzdzeynep aynen bende bunu yazacaktım yatacağı zamanlar takın ince esnek bi bant o zaman bükülmez
KahramanAnne Betul055 Ufak bir operasyon da olsa hiç olmasa daha iyi 😔 Keşke bir çözüm bulabilsek şimdiden
KahramanAnne Rengin tabiki öncekini sağlıklı olsun ama şimdiden belki çözüm bulabiliriz operasyona gerek kalmaz😔
nisosmom KahramanAnne hic bir bilgim yok ben cok umursamamistim sapka takiyodum ama cikiyodu sonucta simdi 10 aylil duzeldi kendiliginden
Rengin KahramanAnne şöyle söyleyeyim 3 aya kadar duzelirse duzelirmis sonrasi olmazmış bana da biri demişti ama ne kadar doğru bilemem tabi. Yani vaktiniz var yine 🙃🥰
Betul055 KahramanAnne çok doğru ama bakın benim kızım dam örnek veriyorum 6 ay kulaklar yapışmış gibiydi sonra açıldı üzüldüm mü evet ama sorun etmedim çünkü ben tam 21 yaşında kepçe kulak ameliyatı olmuş bir anneyim kızım sorun yaşamasın diye onu okula başlamadan yaptıracağız
KahramanAnne Betul055 Irsi bir durum sanırım. Rabbim başka dert vermesin tabiki önemli olan sağlıklı olmaları 🙏