mirayilknurtolga Esilanur amcam diş hekimi. Geçenlerde bende çok damakları kaşınıyor, jel kullanalım mı dedim? Hiç bir ilaç önermem, doğal bir süreç bu dedi. Havuç soy ver eline dedi. Öyle yapıyoruz. En azından biraz rahatlıyor. Biz de 4 ay 21 günlüğüz.
Aselinaannesi Esilanur canım doktorumuz tavsiye etmedi bu jeli bende almadim onun yerine havuç salatalık gibi şeyler verdim bebeğime
Fatma_FLZ Esilanur dis jellerini doktorlar önermiyor 2 3 saatlik ağrısını dindiriyor sonra geri ağrı sızı başlıyor diye biliyorum Canları yanıyor doğal bi süreç demişti doktorumuz 7 8 tane karanfili ez üzerine zeytinyağı koy buzdolabında 24 saat beklesin süz o doğal jeli kullan demişti
Esilanur Poyrazefeninannesisi bide bebgime 4 aylık pirinç unu satılıyo verebilirmiyim mamaya gerçekten para yetiştireniyorum
Deniziincani Esilanur 6 aylık oğlum için kullandım 8 aylık oldu hoş hala dışı çıkmadı bı iki gün sonra etksni görmeyince birakmstm kullnmayi belki de skntmz dış degildi diye etksni goremedik 4 ay için kullanma uygun mudur bilgim yok üstte kalsn 🙋