Dilara_Ada5747 Bebegim çok güzel 90 ml mama yerken bUgun 30 ml zar zor yiyor sürekli su içiyo mamayı ittirio napmam gerek😒😒😒
Sarisey Dilara_Ada5747 akışına birakin donem donem istahsiz oluyorlar. 2-3 gun bile surebiliyor. Atak doneminde de olabilir,havalar sicak hepsi etkiliyor
mavisimmm20 Dilara_Ada5747 bebeğiniz kız mi ? Bende su veriyorum doktorum dedi ver diye ama beslenmeden sonra su veriyorum ki karnı suyla dolmasın diye ac karnına vermiyorum
nisosmom Dilara_Ada5747 mamayla beslenen bebekler zaten mamadan su ihtiyacini karsiliyor. Ben mama verdigim icin su verip veremiycegimi sordugumda doktorum gerek yok 6 ay su yok mamada zaten su var demisti. Doktorunuz neden su ver dedi anlamadim ama vermeyin bence baska bi doktora danisin
Sarisey Dilara_Ada5747 benim 4gun suren bir surecm olmustu kendiliginden gecmisti ustelemedim zorlamadm. Devam etseydi doktoruna goturucektim ama
Deletedmom896 esra0474 İshal olsa da su verilmez ki su verilen bebekten ne emme bekleyebilirsin ne mama içmesini midesini su ile şişirir sonuçta haksızmıyım?
esra0474 Deletedmom896 hani ishal olunca birkaç kaşık verilebilir belki. Mama kaşığıyla. Su içen bebek anne sütünü istemez. Bebek ne kadar çok susarsa o kadar da emer. O sebeple ilk 6 ay sadece anne sütü verin diyorlar. çok haklısınız
Deletedmom896 Dilara_Ada5747 Anne sütü olmadığı durumlarda formül mama ile beslenen bebeklerde de suya ihtiyaç yoktur. Doğru miktarda su ile hazırlanan mamalar bebeğin su yani sıvı ihtiyacını karşılar. Bebeğin mamayı neden reddettiği gayet açık net ortada ;)
esra0474 Dilara_Ada5747 olabildiğince az verin. O vakit emmesi (meme ya da mama) artacaktır. Deneyin lütfen
Dilara_Ada5747 mavisimmm20 erkek bende sizin gibi yapıyorum normalde ama suan mamayı istemio su verince içio mamayı ittirio
mavisimmm20 Dilara_Ada5747 kız mi bebeginiz biberon reddi de olabiliyor bende yaşıyorum dönem dönem youtubeden kolik müzik açıp öyle içiyor bazen