MuhammedErenn Oğlum 3 ay 7 günlük.. kundakli uyuyonson 2 haftadir deniyorum ancak kundaksız olmuyo kendini uyandiriyor Owli uyku gurusu kullanan var mı memnun musınux
MuhammedErenn AlpMom gep yarım kundaklı uyuyoruz 4 gundur deniyorum ve mumkun degil uyandiriyor kendini.. uyku kalitesi bozuldu resmen
MuhammedErenn minibiranne benim oğlumda harektli müslin ortuyu bogazina kadar çekiyo ondan acaba alsam mi
Selmaada Biz kullanıyoruz 3 4 aylıktan beri cok guzel tam kundak halinde de kullandık tabi suan 15aylik ayakliya geçtik yaz kış onu kullandım kisin biraz kalın giydirip simdilerde de sadece zibinla baska hic ortmuyorum içim rahat cunki cok dönüyor
Egelif Selmaada merhabalar inşallah mesajımı görürsünüz benim oğlumda 3 aylık olacak ve elleriyle sürekli kendini uyandırıyor tülbent ile yarım kundak yapıyorum ama ellerini çıkartıyor 2-3 saat sonra. Acaba uyku gurusunu tam kundak olarak kaç aya kadar kullanabiliriz
Selmaada Egelif valla hatırlamıyorum tam olarak ama belli eduo kendini kilo alımı faln da farkli oluoya benim bebeğim de kiloluydu o donem baya ben cok kullanamadım kundak şeklini