gglsrnarslan Merhaba güzel anneler oğlum 40 günlük ferrum kan ilacı kullanıyoruz ve ikidir kustuğu zaman içerisinde nokta nokta turunculuklar var acaba ilaçtan dolayı mı yaşayan oldu mu ?
Emir123ali gglsrnarslan bende bebeğiniz 40 günlük zannettim kusura bakmayın geçmiş olsun inşallahh önemli bişey değildir
gglsrnarslan Emir123ali evet doktorumuz verdi birazcık erken doğdu birde yoğun bakımda kaldı kan değerlerinde çok az düşme var demişti
Emir123ali gglsrnarslan 🙈ay yanlış anladım diye mesajı silmiştim bizde 3 bucuğuz acaba bize nezaman verilcek
gglsrnarslan Sarisey ay gerçekten mi şuan içimi çok rahatlattınız çok sağolun ikidir başımıza gelince çok korktum
Sarisey gglsrnarslan ben de ilk basta kan kustu cocuk demistim doktorumuz gulmustu. Ne kadar gecerse gecsin uzerinden kusunca turunculuk kirmizilik oluyo mutlaka
gglsrnarslan Emir123ali sanırım 4 aylıkken başlanıyor ama benim oğlumun değerleri düşük çıktığı için biraz erken başladık biz 🌸
Sarisey gglsrnarslan iciniz rahat olsun ben de cok erken kullanmaya basladim. Doktorumuza guveniyorum siz de guvenin🌸