Ysmn_0 Merhaba burun tıkanıklığı balgsm icin otri bebe almayı düşünüyorum 1 aylık bebeğim için kullanan var mı
zerroya Ysmn_0 aspiratörü iki aydan önce önermiyor doktorlar ama burun damlası koyup elinin üstüne al sırtına hafif hafif vur rahatlatır
Oglumteksebebim Ysmn_0 oğlum bir ay kğvezde kaldı çıkar çıkmaz aldık gerekli oldukça temizliyoruz. Üç gündür hasta burnunu temizleyince çok rahatlıyo
Aylam1709 Blackbaby benim bebeğimin burnunda birsey görünmüyor ama tıkanık sabaha doğru nefes alamayacak gibi oluyor 41 günlük otri bebe iyi gelir mi
Blackbaby Aylam1709 sen damladan mı bahsediyorsun canım yoksa burun çekme aileti var otri bebenin onu kullanıyorum ben
Aylam1709 Blackbaby canım o ağızla çekme aletinden bahsediyorum ben bebeğim 42 günlük kullansam işe yarar mı
1105mltm_btn Ysmn_0 canm çok küçük henüz ama damla yada ilaç verene kadar bol bol su ver en hızlı seklde öyle atar birde kakasını kontrl et işla burnundan cıkarmaz
Mozasir 1105mltm_btn merhaba kakasını kontrol et demişsiniz nasıl yani benim bebeğimde de geniz akıntısı var bu ara o yüzden merak ettim
1105mltm_btn Mozasir merhaba benm oglmm 4 aylık tıkanıklığı için serum kullandım burnundan cıkarmak yerine birax kusarak cıkardı balgamı ama cogunlugu kakasyla cıktı su verdgimde yuttu balgamı kakasyla cıkardı baya 3 4 gün
1105mltm_btn Ysmn_0 kasık yada biberonla ver suyun zararı olacagını düşünmyrm ve birçok kişi verior korkma Allahın iznyle şifa niyetine ver bi tatlı kaşığı kadar günde 3 kere felan ılık ver ama
1105mltm_btn Ysmn_0 bn mayısta dpgım yaptım haxiranda 1 aylık olduk ve hvalar cok sıcaktı bu yüzden su vermeye basladm zaten ne kdar içeblirki ve su katkısz sıvı ı bişey korkmayın inşaAllah iyi gelecektir