Hanifeikranur 11.gün göbek bağımız düştü içinde parça kalmıştı oda 2.gün düştü . Göbeğin bir yanı iğleşti ama diğer yanı çukurluk olmuş içi de hep iltap akıyor koku yok. Ama zıbınına bulaşıyor akıntı . Normal mi bakmalıyım ? Zamanlar iğleşecek o tarafta? 😑
Hakcjrks Hanifeikranur bizim hafif akıntı vardı doktor batıkon verdi 2 günde kuruttu hemen de düşürdü
Hakcjrks Hanifeikranur bi de banyo falan yaptığında nemli bırakmayın iyice kurulayın batıkonu sürün üstünü bi bezle kapatın kıyafetine geçmez hem
Hanifeikranur Arifeeee Hakcjrks Aysgllylcn newmoom Hakcjrks teşekkür ederim kızlar Pazartesi götüreceğim artık göbeği düşeli bugün tam bir hafta oldu ve akıntı devam .
Arifeeee Hanifeikranur Bizim de erken düştüğü için uzun süre damla damla kanadı. Tahminim 10 günlük falandı gümüş nitratla yakıldı ve 2.doz k vitamini aşısı yapıldı. Sonra geçti. Ama hala nokta kadar siyahlık var göbeğinde Doktor zamanla geçer dedi. 6 aylık. Ama akıntı varsa mutlaka götürün Doktora
Minikbirkalp Doktorum bana göbek bağı düştükten sonra 1 hafta 10 gün kadar akinti yapabilir demişti 20 günlük olduk 2 gündür yine öyle oldu bugün kontrolümüz vardı çok şükür bisey kalmamış
Hanifeikranur Minikbirkalp normal mi bilmiyorum her altını değiştirdiğimde görüyorum psikolojim bozuldu artık Pazartesi hastaneye götüreceğim iyileşme sürecini hızlandıracak birşey verir belki
Minikbirkalp Hanifeikranur iltihap varsa teramisin öneririm ben kullandım eczacı arkadaşım önerdi iyi geldi
Hanifeikranur Kızlar dün gittik ve gümüş nitratla yaktı ve k vitamin iğnesi oldu .2gün yıkama dedi . Ama bugün sabah baktığımda hala ıslak sulanıyor geçmedi mi ya napacağım bilemiyorum artık 😑🥺