Sedaras arkadaşlar 5 aylık oğlum var ishaldi amip kisti çıktı kakada doktor flagly diye antibiyotik verdi ama çok küçük antibiyotik için başına böyle bişey gelen var mı
Esrelf Sedaras yeğeninede aynısını söylediler. Ama doktor direk antibiyotik başlamadı. Tekrar tahlili verdiler temzi çıktı. Siz de bi tekrar tahlil verin. Eğer yine çıkarsa antibiyotiğinizi kullanın mutlaka. Birde bebeğe kaç ml antibiyotik Verilecek ona dikkat edin.
2011ranaalp Sedaras çok geçmiş olsun ilk bebeğimde yaşamıştım tereddüt etmeden kullanın derim kilo kaybına sebep oluyor o mikrop ve güzel tedavi edilmediğinde tekrarlıyor bizde kullanmıştık antibiyotik
teachersrn Sedaras ateş ve kusma yoksa amip olmayabilir bize de öyle dendi antibiyotik kullandık bağırsaklarını daha beter yaptık alerji çıktı kakada amip antijeni bakılması gerekiyor emin olmak için, o bakılmadıysa başka uzmanlara da gösterin lütfen
Sedaras 2011ranaalp peki bebeğim sadece anne sütü alıyor mikrop olmasına şaşırsım aile hekimim anne sütü alıyorsa mikrop olmaz demişti bu arada teşekkür ederim
Ceylinin_annesi Bugün bizde ishal için gittik ve gsita tahlili verdik amip kisti çıktı fakat doktorumuz anne sütü alan Bebek için ihtimal vermiyorum dedi Ateş kusma olursa tekrar yapalım takip edin sadece dedi
Sedaras Ceylinin_annesi biz antibiyotik kullandık dün tekrar test yaptık temiz çıktı bizede doktorumuz anne sütü alan bebekte çok nadir görülür dedi ben tekrar aile hekimine sordum ilaç kullan dedi birde benim bebeğimde kilo kaybı oldu aman dikkat edin bizde de ateş kusma yoktu ama bana antibiyotiğin vereceği zarar mikroptan daha az kullan deyince kullandım geçmiş olsun