HandeNil evet dogru kizim yoruldu bu gece uyur güzelce derdim annem, sen yorgun olduğunda uyuyabiliyimusun derdi gerçektende öyle. Çok yorgun olduğu zaman sabah kadar herzamankinden daha çok uyanırdı ve zor dalardı.kolik belirtilerine bakın anlarsınız ben kolik ne demek kızımla öğrendim bilmezdim eve gelip hemen araştırdım beni zor günler bekliyor dedim.8gunluktu başladığında akşam 7de başlardı ağlamaya katıla katıla gece yarışına kadar yada gece 2de başlardı sabah 6ya 7ye kadar acillerde sabahlardık bize yapacak bisey yok kolik sancısı der yollarlardı. 2kere lavma yaptılar yada fitil atıp evebyolluyorlardi .4.ayda birkackere nöbet oldu sonra yok oldu .ama onun dışınada hep mızmızdı sırtı yere gelmezdi .fön makinasını başucuna koyar uyuturduk veya battaniyesinde sallardık onlar sakinlestirirdi.bazende spazmo penaltın fitil verirdim oda iyi gelirdi gaz damlalari na dünya para verdim. Her birini deneye deneye 4ay oldu zaten .4aya kadar annemde kaldım ara sıra eve gelir çamaşır lara bakar geri giderdim.esim evde kalıyordu.cok zor günlerdi.oglumda çok gazlı ama kızım gibi nöbetleri uzun sürmüyor yada biz tecrübe kazandığımız için eşimle evde hallediyoruz acile gitsek ne yapacaklarını bildiğimiz için evde hallediyoruz.spazmo penalgin i doktor şiddetle bulun derdi piyasadan kalkmıştı o dönemde taa memleketten isterdik dayim bütün eczaneleri gezip 3kutu bulmuştu. Şimdi tekrar piyasada cook dayanamadigimiz yerde yarim veriyorum oğluma 1saat içinde rahatlıyor.