Mommyyy_1 Kızlar 2. Ay aşısından kaç gün sonra banyo yaptırdınız bebeğim çok huysuz ebe bir hafta boyunca banyo yaptırma dedi Banyo yapınca sakinleşiyor bugün daha 3 günümüz çok huysuz acaba banyo yaptırsam bir sıkıntı olur mu şişme kızarma vs.?
AybarsMomy Mommyyy_1 bize 3 gün yaptırma dedi doktoru ama bilemiyorum neden herkese farklı söylüyorlar ki
Dorukmomy Mommyyy_1 3 gün banyo yasak demişti bize ebemiz haftaya olacağız bizde nasipse duş aldır öyle getir demişti
Cokmucokbilmisimne Mommyyy_1 bize üç gün yaptırma dediler bende dördüncü gün yaptırmıştım yani bir hafta uzun geldi bana ama sen bilirsin
Mommyyy_1 AybarsMomy Serapsjs kvsigs Dorukmomy Edauu herkes 3 gün demiş bana neden 1 hafta dendi özellikle söyledim 1hafta nasıl dayanacak diye dişinizi sıkacaksınız biraz dendi
kvsigs Yaa bizde yarin asi olucaz ama sahlik ocağından 3 gun banyo yapılmayacak hazirlikli gelin diye bilgi verdiler olmasi gereken 1 haftami acaba
AybarsMomy Mommyyy_1 ebenin gıcıklığı tutmuş bence cevaba bak deli mi ne. Götürdüğünüz doktoru varsa bir sorun isterseniz ama herkrse 3 gün demişler herhalde yorumlaraa baktım da
eymenkerem Mommyyy_1 bence abartmış ama yinede için rahat olsun diye bedenini yıka koluna su değdirmeden rahatlasın bebiş. Sıkıntı olmaz
Btlbrssk Mommyyy_1 biz olduk 3 gün banyo yapılmayacak dedi öyle de yaptık ayrıca ateş olmadı huysuzluk husursuzluk oldu o kadar ilk defa bir hafta duydum çevremdeki herkes 3 gün banyo yaptırmadı
Arass0407 Btlbrssk bnyodan sonra huzursuz mu oldu memeye geldiğinde yada kucakta bile bağırarak ağlıyor muydu bu gün 3 üncü günü sabah banyo yaptırmıştım hiç durmuyo