Minnokkunannesi Bebeğim 1 aylık. Bir haftadır kendini sıkıyor uyuyamıyor ememiyor. Karnında sancı var 😣 çok üzülüyorum bir anda çıktı bu sancımız. 3 saat kesintisiz uyuyan yavrum 5 dk sonra uyanıyor 😣😣 hangisi iyi gelir karındaki sancıya. Bir aylığız
Powermoms Minnokkunannesi sab simplex kullanin kesinlikle fayda edecektir. Zinco kullandim hicbiseye yaramadı
Kerem40 Minnokkunannesi nurse de cok iyi kullana kullana deneyeceksin çocuğuna hangisi iyi gelirse onu kullan derim biz zinco kullandık kabiz yaptı bıraktık
Busra1998 Minnokkunannesi nurse harveys şurup olanı cok iyi geliyor cnm dene derim metsil benim bebeğimde işe yaramadı
Ftmgldvrm Minnokkunannesi sabsimplex gaz damlası. Benim bebeğimde de aşırı gaz vardı Metsil, zinco Kullandım masajlar yaptım fayda etmedi ama sabsimplex i aldığmızdan beri çok rahatız. Masaj yapıyorum kendiliğinden çıkıyıor
Esilyaa Minnokkunannesi ikisi de işe yaramıyor. Biogaia ve aguline kullanıyorum ben bitkisel içerikli
Aybarss_Mom Minnokkunannesi canım biogai damla ile birlikte zinco kullanmanı tavsiye ederim ben öyle kullandım oğlumda faydasını gördük eğer tek başına zinco ve metsil kullanırsan bi faydası olmuyor
Aybarss_Mom Minnokkunannesi bir de biogai Damla’yı gece 12 1 gibi zinco ile verirsen daha rahat edersin uykusu çok bölünmez ben ilk aylar zincoyu 8 saatte bir 3er damla şeklinde verdim en son vereceğim Damla’dan önce 5 damla biogai hemen arkasına günün son damlası zincoyu verdim faydası oldu
sehribannn Minnokkunannesi ben her gün veriyordum doktorum soylemisti çok rahatsız olduğunda iki kere versen olur mi dedim gunde 3 kere 3 çay kaşığı verebilirsin demişti şimdilerde pek vermiyorum çok şükür kendi gazini çıkarıyor artık . Ki ibrahim saraçoğlu da öneriyor youtubeda tarifini falan veriyor
sehribannn Minnokkunannesi bizim doktor benim çocukluğumun doktoru yani ve tecrübeli bir adamdır bilemiyorum deneyin belki rahatlar yavrucak