Annnisshhh
[bilinmeyen] kulağı ağrıyor olabilir
Yusufunannesi
[bilinmeyen] bunu çoğu bebekler yapar zaten.bazen oyun için bazen de kendilerinş sakinleştirmek için. Sadece dikkat etmeniz gereken gözleri o esnada kayıyor mu? Benim oğlum da uykuya dalacağı zaman çok yapar,
Kturna
[bilinmeyen] benim ki memede uyuyor o zaman memeyi bulmak için sallıyor
Pinarrr
[bilinmeyen] 3 aylik falandi benim oglum aliskanlik yapmıştı surekli sağa sola salliyordu ama sonradan farkettimki uykusu geldigi için yapıyordu bi ara baya aliskanlik yapmıştı sonra kendiliğinden unuttu zaten geçip gidiyor iste bebeklerin her an ne yaptığı belli olmuyor çok değişkenler canim daha neler neler göreceksin ben hala hayretle oglumu izliyorum gün ve gün birseyi adet ediniyor 😊
Kturna
[bilinmeyen] seni arıyodur agrıdan olacağını sanmıyorum ayrılmak istemiyordur annesinden
Aycanada
Benim kizimda yapiyor bazen gece uyumadan once🙄
Kturna
[bilinmeyen] sensizlikten annesi hep💞💞🥰
Zeyyy
[bilinmeyen] benim kız uykusu gelince yapıyor bide hoşlanmadığı bi şey olunca mesela ek gıda başladık vereceğim zaman hızlı hızlı kafa salliyo😄
Pelinzade
Sanki bir şey uçuyorda ona bakıyor yukarı bakıyor bizim kız hızlı hızlı sağa soka bakıyor bir şey takip ediyormuş gibi böyle bir post bende açmıştım 2 aylık benim ki normal herhalde çoğu bebekte varmış
Rabiaa
[bilinmeyen] benim oğlum da yapıyor uyku zamanı hatta Yapa Yapa arkalarda saç kalmadı :))