smaktroll kızlar bebegim çok kambur oturuyor öyle böyle değil yani sizin başnza böyle birşey geldmi sonradan düzelen falan barmı hastanye götrmem gerekiyormu lütfen bilgisi olan benimle paylaşsn bu arada kızım 9 aylık 6 aylıgından beridir desteksiz oturyor
File351047 smaktroll çocuk doktorunuz muayenelerde oturtup bakmıyor mu ? Resim de biraz kambur gibi oturmuş her zaman mı böyle oturuyor
limonlukarpuzzz smaktroll skolyoz değilde kifoza benziyor. Ben skolyoz hastasiyim ama sirtim bu sekilde değil. Bence bir çocuk ortopedisine götürün erken teşhis koyulursa korseyle filan düzeliyor. Doktor sorarsanizda bir doktor onerebilirim.
EDT smaktroll Bence bir doktora götürün ne olur ne olmaz hem içiniz rahat etsin ben yeğenlerim de falan bu denli dikkat çekerek görmedim ama belki oturuş bozukluğu falandır canınızı sıkmayın🙏🏻
smaktroll Fureya EDT File351047 Esesra DenizAlpinAnnesi limonlukarpuzzz Ssemass Deletedmom329 melasya Svl01 Madame https://imgyukle.com/i/xjGygN bu resimi de var bakın isterseniz
smaktroll DenizAlpinAnnesi hiş çocuk doktoruma genel muane için götürmedim pandemi de çıktı çokdan götürmüyorum
Bebek111 Bugüne kadar Uyurken nasıl yatırdınız acaba ? Yastıklı veya düz olmayan bi yataktamı uyudu hep
smaktroll Bebek111 yüz üstü herzaman yatırdım canım hiç yastık kulanmadım yüz üstü rahat ediyor die o şekil uyuttum
Deletedmom329 Deletedmom5 yastikla yatirildiginda yumusak yatakta yatirildiginda omurgalari yumusak oldugu icin sekil bozuklugu oluyor. Mesela hep sirt ustu yatarsa basinin arkasi dumduz oluyor. Sert yatakta yatmalarini tavsiye ediyor drlar. Gorunce oyle olabilecegini dusundum.
Deletedmom414 Deletedmom329 aslında yastık falan değilde baska bi rahatsızlık gibi çünkü baya çıkmuş kamburu
Deletedmom5 Deletedmom329 yastık kullanmıyoruz da beşiğinin yatağı yumuşak sert değil yani ben gece hep sırt üstü yatırıyorum
Deletedmom329 Deletedmom414 yatak ve yastikla ilgili olmasi daha iyi olur bence. Onlemle duzelebilir. İnsalalh ciddi bi sorun degildir