Yasinimmm Iyi günler arkadaşlar benim oğlum ayın yirmisinde 1 yaşına girecek sünnet ettirmek istiyorum ama çok kararsizim hem pandemiden dolayı hemde küçük olduğu için yaptiran arkadaşlar fikirleriniz nelerdir? Bir de Tekirdağ da yasiyorum doktor önerebilecek olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim 😊
Meryaku Yasinimmm biz 3 aylıkken olduk klamp yöntemi sünnet olduk öneririm YouTube de videoları var izle istersen
KeremEfem Yasinimmmtekirdağ yaşam hastanesinde dün oğlumu sünnet ettirdim.4 günlugüz bir an once yaptrmak istedik erken iyilessin diye . Cokda memnunkaldik üroloji doktorundan randevu alip gidebilirsiniz .
TurkerNoyan Küçük mü? Geç kalmışsın bence biz 2,5 aylıkken yaptırdık bilsem bir aylıkken yaptırırdım çok kolay atlattık maşallah hiç sıkıntı çıkmadı ne ateşi oldu ne huysuzluğu normal devam ettik. Bi aparat taktılar o sistemi öneririm.
Meryaku TurkerNoyan klapm yöntemi dimi dediğiniz bizde öyle yaptık herşey güzeldi ama sünnet sonrası aksilik ki idrar yolu enfeksiyonu geçirdik şükür atlattık
Yasinimmm KeremEfem Yaa çok teşekkür ederim neydi doktorunuzun adi bir de hangi yöntemle yapıldı lokal anestezi mi oldu
KeremEfem Yasinimmm Mehmet Fatih Uzun doktorun adı. Cocuk doktorumuz onerdi cerrahi yetenegi iyi bir doktor ona yaptrin dedi güvendik iyikide olmusuz .eski tip dikisli yöntemle yapiyor canm en saglikli olani bu .lazer kisirlik yaparmis biz boyle tercih ettik
Meryaku TurkerNoyan bilmiyorum pipini etrafında beyaz bir şekilde sıvı vardı zamanla hepsi patladı ama sonradan hastaneye gittik şişmişti kızarmıştı idrar yoku enfeksiyon çıkmıştı belki o beyazlıkta ondan olmuştur oğluma fitil vermeden uyumazdı enfeksiyon olduğu için yavrum çok kötü anlayarak bacaklarını çeker pipisine vururdu geç anladık enfeksiyon olduğunu kötü günlerdi şimdi geçti gitti şükür ilaç kullandık ama önemli olan iyi bir doktorun yapması