MasalMomy Aynurince pire değil kuzum pire çok hızlı hareket eder tutulmaz ve uçmaz sıçrar 🥺 bu gayet yavaş ve tutulan bir tür gıda böceği güve sineği ismi kuru erzaklarda oluyor 😟
Mires DenizAlpinAnnesi canım büyük ihtimalle tütün böceğidir o tütün biri de deniliyor Google dan bir bak benim evimde de vardı evinin çevresinde ağaç falan varsa ondan geliyor genelde pencere kenarlarında ve perdelerde dururlar zararsız bir hayvan benim evimde şu an yok kendiliğinden kayboldular 😄
DenizAlpinAnnesi Mires hic olmazdi ama bu yaz evi basti sanki her yerden cikiyorlar foto attim sizinkilerde blylemiydi
Mires DenizAlpinAnnesi fotoyu şimdi gördüm evet aynısı tütün böceği tütün biti de deniliyor bende ziraat mühendisi olan bir arkadaşımdan öğrenmiştim bir ilaç söylemişti bana adını unuttum resmini gösterip böcek ilacı satan yerlerden alabilirsin
Mires DenizAlpinAnnesi ben almadım ilaç canım böcekler kendiliğinden kaybolunca gerek duymadım ama işe yarıyordur illa ki
Mires DenizAlpinAnnesi bide evinde kurutulmuş çiçek falan varsa kaldır onlara geliyorlar genelde birde sigara içiyorsanız açıkta küllük bırakmayın
Edaahs DenizAlpinAnnesi genellikle gece sessizlikte cıkıyolar baskın yapın gece ışığı acıp. Bide çarsafta yastıkta siyah mürekkep gibi leke varmı iyi bakın.yatak başlığınızı iyi inceleyin .ince kabuk bırakıyolar . 2 ay çektim ben anlayana kadar yiyip bitirdiler beni
ant331 Edaahs kız iki yıllık evliyim eşyaların hepsi yeni tahta kurusu nasıl olsun 😃. Birde balkonu açık bırakınca karşılaşıyorum kapalıyken görmedim. Odanın olduğu tarafta otlu bahçe vardı şükür oraya bina yapılıyor. İnşallah bitmiştir
LatiLokumum_G DenizAlpinAnnesi baharatta geliyor o böcek açıkta kalan bi baharat varsa muhtemelen kokusuna geliyor baharatı ortadan kaldırın, oralarda çamaşır suyuyla silip böcekleri temizlerseniz sorun ortadan kalkar 👍
ant331 Edaahs hadi ya. Peki öneme çaresi yok mu. Aslında şuan görmez oldum. Bende otlara yordum bakalım inşallah geçmiştir