BhtrOlcay_ Deletedmom896 bnmklerde öyle yaa uçuyolar bldğin siyah siyah genelde mtfğmın tezgahndki çöpüm yanında oluolar 😊
Elifliyam DenizAlpinAnnesi bende de var onlardan gecenlerde öğrendim burda ona muck böceği diyorlarmış 🤣 tüm bakliyatim unum herseyim dolapta olmasina ragmen var ve ısırıyorlar 🤔
Fatmallper1 AA bende de var ondan ben pire sandım yatak odam da ve salon da gördüm çok kedi var binada ordan geldi sandım ama gerçekten can sıkıcı
Deletedmom388 DenizAlpinAnnesi Offfff benim de son zamanlarda başıma bela oldular delirmek üzereyimm☹️ Acaba kurtulmanın çaresi var mıdır
Deletedmom388 Tosbigim Bakliyatlardan falan mı oluyor? Öyleyse gerçekten hepsini atıp bundan sonra buzdolabına saklayacağım.Gerçekten çözüm olur mu😕
Tosbigim Deletedmom388 evet canım. Ben Hataydayım çok sıcak ve kayınvalidemlere tatile gittiğimizde hiçbişey bırakmam. Bi kere nasıl olduysa bulgur bırakmışım geldiğimde her yer susam böceği. O günden beri herşeyş buzdolabına atıyorum. Baharatlarınada dikkat et.
O83 DenizAlpinAnnesi bizim evde de var. Hayatım da hiç görmedim bende susama benzetiyorum. Oğlumun yatağına kadar çıkmış 😱 evde bozulan hiç bişey yok. Mutfakta değiş salon da ikamet ediyor arkadaşlar 🙈
Deletedmom388 Tosbigim Çok fazla baharat var kiler çekmecesinde😕Hemen onları yoketmem lazım yaa.Çok sağol canım yarın ilk iş kurtulucam,bıktım çünkü sürekli susam gibi birer birer karşıma çıkıyorlar insan tiksiniyor ya☹️
Tosbigim Deletedmom388 Ben azar azar koyuyorum baharatlığıma. Gerisini buzluğa attım. Valla hiç uğraşamam artık bu bööcccükklernen..
Oyku123 1 ay once ayni seyi yasadım heryeri karis karıs aradim bulamadım neyin boceklendigini butun evi sarmişti ucuş uçuş heryerden cikiyorlardı en son kızıma ihlamur yaparken bi baktim ihlamurlarin posetini komple boceklenmiş