Dilara_Ada5747 Sleyyp kullanıyorum fakat lastik izi çıkıyor bacaklarına vu bu durum beni huzursuz ediyor sizce en iyi marka hangisi
Unsalinn_Annesii Dilara_Ada5747 sleepy kullanıyorum evet iz yapıyor bide sızdırıyor bende değiştirmeyi düşünüyorum küvezde kalmıştı oğlum bir ara prima kullandık bir kaç kez belki onu denerim tekrar yada molfixi
Teomanannesi Dilara_Ada5747 bende sleepy kullandım bacaklarını iz yaptı kızarttı prima kullanıyorum şuan memnunum
Deletedmom348 Dilara_Ada5747 Prima premıum a geri döndüm diğer bezleri deneyip. Fakat premıum pişik yapmıyor sızdırma yok vs. Vs.Bir kokusu var rahatsız edici
Fossey Dilara_Ada5747 Prima, sleepy, molfix ve evy baby kullandım. Hepsinde lastik izi oldu. Evy baby denemelisin benim hoşuma gitti.
Kuzey0163 Aaaa bu durumu bende yaşıyorum ve korkuyorum ondan dolayı pişik olacak diye..1 haftadan beri bende bez markası arayışındayım yaa
Yagmur46 Ona deneye deneye sen karar vereceksin canım ,biz Molfix de kullandık, BİM’in bezinden de kullandık iz çıktı hep ,ama şu anda evy baby kullanıyorum çok memnunum şimdilik. Ama her bebek bir değil deneye deneye bulacaksın canım
serebro Bende sleepy kullanıyordum hem iz yapıyordu hem sızdırıyordu. Tekrar molfixe döndüm. Iyi diye birşey yok her bebege su ıyi gelir demek doğru değil denemek lazım
Cokmucokbilmisimne Bende sleepy bez kullanıyorum 2 numara ile 3 numara arasında efeyce bir fark var yeni bez arayışındayım
Dilara_Ada5747 Unsalinn_Annesii prima iyi fakat pahalı be benim bbeegim azcık çiş yapsa bile istemio altını sürekli değiştiriyoruz yazık günah olucak
serebro Dilara_Ada5747 doğduğumdan beri molfix kullandık memnundum indirimli diye sleepy aldım fakat pek memnun kalmadım. Molfixe devam
Ftmgldvrm Dilara_Ada5747 canım ben baby turbo kullandım hep şuan 3 aylık ve hiç pişik ve sızdırma olmadı lastik izi olduğunda bezin numarasını büyüttüm. Hem uygun fiyatı hem kaliteli yalnız her zaman kullandığın numaranın 1 numara büyüğünü al