Asafim Merhaaba 🤗Eftal bey var duyduğuma göre herkes çok memnun yaptıran arkadaslarimda benimde oğlum var nasipse 1 ay sonra bizde eftal beye yaptiricaz
Bsradskran Asafim merhaba bende oğlumu sünnet yaptıracağım siz yaptırdınız mı Etfal bey duydum bende ama cerrah değil sanırım doktor mu onu da bilmiyorum yaptırdıysanız bilgi verebilir misiniz
Defnemerve Önceden btm de çalışıyordu ama sonradan kendi başına çalışıyor diye biliyorum 😇post yukarda kalaın siye yazıyorum
Asafim Evlere gelio diye biliyorum 400-500 arası bir rakam vermiş yaptıran arkadaşlarım ben oğlumun doktoru btm nde bizeeede o tavsiye etti Eftal beyi
Ezgi64 Biz 1 ay önce Eftal beye yaptırdık eve geliyor 500 tl .İstediğin zaman istediğin saat ulaşabiliyorsun her zaman geri dönüyor memnun kaldık 👍
Bsradskran Ezgi64 merhaba sünnet yapar çocuk cerrahı mı bende oğluma yaptıracağım duydum Etfal beyi ama hiç bir bilgiye ulaşamıyorum onunla ilgili
Silaaa Kadriye anladm 😊cocuk cerrahi mi peki ? Bide sırayi nasil aldiniz? Yada ay sınırlamasi mi yapiyorlar 6. Ayi bekliyorsunuz. 3 aylikken olmuyor mu?
Cansuu1 Egtal beyi bizde aradik ama evde yapiyormus ben hijyen konusunda hassas biriyim. Zaten eftal beyin artik yapmamasinin sebebi eski yerinde ameliyathane olmadigi icinmis. Bence evde yaptirmayin saglik acisindan cok riskli. Biz salihli devlet hastanesinde cocuk cerrahina yaptirdik. Bence cerrah ve ameliyathane ortami olmasi cok daha iyi. Yaptirmayi dusunurseniz detayli anlatim yapabilirim Nerelisiniz
Silaaa Cansuu1 esim usakli. Usakta yasiyoruz. Ancak burda kime yaptirilmali bilmiyorum. Neden usakta degilde salihli de yaptirdiniz?
Cansuu1 Silaaa usakta cocuk cerrahi yoktu ben cocuk cerrahinin yapmasini dusunenlerdenim. O yuzden. Hem yapan doktorumuz ün yapmis bi doktor. Yilda 2000sunnet yapiyor . Dikişler harika
Kadriye Silaaa çocuk cerrahisi. 6.aydan önce yapmiyormus. 6. Ayda kontrol edip uygunsa gün verip yapıyormuş.