Wyz 2 buçuk Yaşında kızım var kızlar bugünlerde sürekli yalan söylemeye başladı dün babannesi aradı kizimin elindeydi telefon b3nde bulaşık yıkıyodum mutfakta telefonu meşgule attı babannesi tekrar aradı bu sefer açtı babanne annem kapattı diyo😂sürekli anne bak kafanda böcek var diye kandırmaya çalışıyo bugünde babasıyla parka gittiler babası getirdi ise gitti naptınız kızım diye sordum anne salıncaktan düştüm ağladım dedi babasını arayıp sordum öyle bisey olmadı diyo ailede de yok öyle yalan konuşan bu yaşlarda normal mi ya
Duygusm Wyz Bu yaşlarda bildiğimiz anlamda yalan söylemezler. Biraz hayal gücü gibi düşünün, kandırma-manipüle etme amacı taşımıyor aslında. Henüz çok küçük, böyle şeyler yapması normal.
Deletedmom400 Wyz Benim kızımda 2 buçuk yaşında. O da böyle. Neler uyduruyor kafasından. Halası gözünü patlatmış ama yemek yedirmiş. Dayısı evinden kovmuş. Ananesi suratına vurmuş 🤭 Bu aralarda babasını supermen sanıyor mesela babası hep uçuyormuş adamları dövüyormuş. Emziğini koparmış babaannem kopardı diyor. Çok hayali yaşıyor 🤣 Anlattığı kişiler yanımızda olsa bi ihtimal dicem ama hepsi uzakta ne ara gördüde bunları yaptılar acaba 🤭
Wyz Deletedmom16 karantina döneminden beri internetten biseyler izliyo ama öyle sabahtan akşama kadar değil çok sıkıldığında tv den açıyorum arada
Wyz Duygusm evet haklisiniz şimdi araştırdım biraz sizin dediginiz şeyleri soyluyo hemen hemen mesela kuzeninin ayağı yaralanmış yara bandı yapistirmistik şimdi Gece gündüz geliyo ayağımı çarptım acıyo bant yapıştır diyo bi çocuk düşsün yanında hemen numaradan buda atiyo k3ndini yere ağlamaya başlıyo tam filmiz bu aralar şimdiki çocuklar bi başka gercekten
HiraDeniz Ilgi cekmek icin yapiyor olabilir…cok fazla uzerine gitmeden anlatin..o suan yalanin ne oldugunu bilmez…benim kizimda o yaslarda yapardi..mesela halasina giderdi.hemen geri gelirdi neden hemen geldin dedigimde halam beni kovdu derdi😀 halasina da annem beni evden kovdu dermis…anliyacagi sekilde yalan soylemenin cok kotu oldugunu anlatin
Deletedmom513 HiraDeniz ay insan ne diyeceğini şaşırır gerçekten daha 1 yaşında kızım ama naparım öyle deyince bilmiyorum 😂😂😂😂
HiraDeniz Deletedmom513 allahtan görümcem anlayisli bir insandir…yoksa gercekten insan tartisma yaratabilir😀 yani cocuklarin yapamayacagi birsey yok….
Wyz Deletedmom513 maşallah kızınıza allah bağışlasın hergun yeni bişeyle çıkıyolar akılları erdikce ikna etmek başa çıkmak zorlasiyo canları sağolsun napalim
Wyz HiraDeniz benim kayinvalidem ciddiye aldi dünden b3ride hiç aramıyo eşimde vardı allahtan o an yoksa ortalık karisacakti😂😂
Deletedmom513 Wyz teşekkür ederim ben daha yaşamadım bizce yaşicaz ozaman belli şimdiden çok fena zaten