Arifeeee Kızlar migrostan büyüyo marka yoğurt mayası aldim bebeğim için. Az miktarlarda yoğurt mayaladigim için hepsi bitmiyor. Siz kaç kez kullanıyorsunuz? Açılan maya dolapta bozulur mu ?
Prens_annesi170620 Arifeeee bende burda bekleyim daha bizim ek gıdaya var ama bende hazır yoğurttan mi mayalayim yoksa hazır maya mı alayım pek bir bilgim yok. Arkadaşım evde ki hazır yoğurttan yapmış bebeğinin yoğurdunu küçük kavonozlara
Ftmlssa Arifeeee bence açılan mayayı kullanma hiç denmedim ben hep yaptım attım hiç dolaba koymadım ama hergun yapacaksan bişey olmaz gibide ya heralde 3 güne biter bilemedim bekleyeyim
HonKiPonKiDoNiNo Tek paketini 1 seferde kullaniyorum ben.. sut gibi olansa kullanmadim canim .. Şok marketlerde de yaylanin var oda iyi 💕Arifeeee
Elifelcn Arifeeee Cnm ben pastörize sütü ev yoğurduyla mayaladım. Ek gıdaya yeni gectik günlük mayaliyorum 40 cc küçük kavanozlarda yapıyorum.
Arifeeee Prens_annesi170620 Bende küçük kavanoza yaptım da bitmiyor maya. 5 kilo icin. Benim kavanozlarim 250 gr.lik. bu kadar uzun süre dayanır mı acaba açıldıktan Sonra
AnnEmine1 Bende probiyotik maya almıştım üzerinde açıldıktan sonra 10 gün içerisinde tüketilmesi gerekiyor yazıyordu