Miracs Kızlar merhaba buzluktan çıkardığım sütlerim de bulaşık sabununa benzer bi koku var internetten baktım lipaz enzimi çok olduğunda olur gibi şeyler yazıyor bozuk değil tadına baktığımda gayet normal bebeğim de iştahla içiyor var mı başına gelen ?
toesta Miracs emzirme danışmanı sabun demir gibi kokular olması normal bebeğiniz içiyorsa sorun yok demişti
aralik_askim Miracs kaynattiysaniz eğer bozuksa o süt kesilridi topak topak cokelik gibi olurdu kaynattizimi gerçi bilmiyorum da?
Miracs toesta Gulll2110 Ayrıca merak ettiğim bu bozulma süresini kısaltır mı sizce ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
Gulll2110 Miracs buzluktan çıkarılan süt ısıtıldığında 1 saat içinde tüketilmeli diye biliyorum dolapta ise 24 saat bekleyebilir diye biliyorum
toesta Miracs bozulma süresi olarak degil de ısıtıldığında hemen tüketilmesi gerekir ikinciye ısıtılmaz diye düşünüyorum
Miracs Gulll2110 toesta Yok hiçbir zaman tekrar ısıtmadım zaten taze sütleri bile döküyorum kalırsa ☺️
Kuzeybusra Poyrazefeninannesisi peki canim sana bir sorum olucak müsadenle kilo ile sut azlıginin bir ilgisi varmi 130 kiloyum ben emzirdigim bol sıvi aldgm halde sütum toplam 60 ml bebegim 3 aylık yardımcı olursan çok mutlu olurum ❤
Kuzeybusra Poyrazefeninannesisi tamm canim sagol ❤ bn vazgecmedim sagyrum emziriyorum bebeğimin vucuduna ne kadar sut girse bnim için o kadar iyidir humana bestlak natry diye bir cay bunları kullndim hiçbir ise yaramadi ama oglum meme aşığı onu mahrum etmiyorum o bile yetiyor bana teşekkur ederim bol sütlerin olur insallah 😘