Aminenur06 Bebekleriniz ellerini izlemeye ne zaman başladı 3 ay 11 günlüğüz sadece ellerini ağzına götürüyor izlemiyor normal mi
ObirAnnnee Aminenur06 normal her çocuğun gelişimi bir olmuyor benim oğlumda 3 ay sonunda başladı şimdi ellerimizi alamaz olduk uyurken bile elimizi tutuyor :) başlar sizinde :)
Aminenur06 mavisimmm20 ben uyutamıyorum gaz sancısı vardı kolikti sürekli sallıyordum beşiğini ama kolikliği geçti ama uyumuyor acaba hala gaz sancısı devam ediyor mudur ki uyursa bile 10 dk
mavisimmm20 Aminenur06 benimkide kolikti canım hiç uyumuyordu daha yeni gecti bende hamak beşikte sallayarak uyutuyordum gazlı olduğu zamanlar şimdi duzeldigi için sallamadan uyutuyorum daha çok uyuyor bı dene koy yatağına emzigini ver sende ona gözükme öyle uyuyor
Mom93 3 buçuk aylıkken falan başladı yaaa o kadar tatlı oluyorlar ki anlatamam elini havaya kaldırıp dakikalarca bakıyor sonra ağzına sokuyor tekrar çıkarıyor bakıyor offf Allah’ım isirmaliklar tam Allah’imin en güzel emanetleri rabbim hepsini korusun
mavisimmm20 Aminenur06 BioGaia gaz damlası değil bağırsak düzenleyici yanında gaz damlası kullanman gerekiyor ek olarak. Ben BioGaia ve metsil kullanıyorum canım
mavisimmm20 Aminenur06 günde kaç kere ve kaç damla kullandiniz? Ben günde 5 kere 8 damla kullandım doktorum öyle söyledi ve çok fayda etti banada nurse harveys damla fayda etmemişti
Aminenur06 mavisimmm20 aynen bende sizin gibi kullandım ama fayda etmedi acaba tekrar mı başlasam bilemedim
mavisimmm20 Aminenur06 fayda etmesiyse damla degisikligi yapın ben nurse harveys kullandigimda fayda etmeyince metsil kullandım sizde metsilden başka kullanin biogaia nin yanında ek olarak