Kubraerdal Meraba anneler 6 buçuk aylık kızımın poposunda kuyruk sokumunun olduğu yerde morluk var neden olur bilgisi olan varmı
Aycayldrm Kubraerdal canim oglumdada var merak edilcek birsey deil hatta bi kadn yanimda demistiki kuyruk sokumu olan yer mor olanin arkasindako cocuk erkrktir demisti gulup gecmistim harbi 2. Oglm dogdu rastlantimidir grrcekmirdir o tartisilir😂😂
Busraae Kubraerdal bizimki de mor canım kocaman yuvarlak şekilde dogdugundan beri var dogum lekesi demişti doktor
Meftunbade Bizimkinde de var hem kuyruk şokunun orda hemde sağ poposunun üstünde ilerde geçer dediler doğum lekesi sanirim
Aycayldrm Dadam valla insanlah rastlantidir bu oglumn hemn popsuna baktim😂😂 bundada varla yok arasinda buyuyunce netlesir😂
ObirAnnnee Kubraerdal benim oglumdada aynisi var doğduğundan beri o zararsiz buyudukce geciyor ama sizin yenimi oluştu anlamadım ? Farketmediniz mi yada
AsyaDuru Aycayldrm benim de öyle ve arkamdan erkek kardeşim doğmuş kızımın da mor inşallah doğrudur da arkası erkek olur 1 kız 1 erkek ikisinin de tadını alırız 💕💕