minikbirbal Biraz önce emziği temizlemek için kaynar suya koyup 5 dk kadar kaynattım. Çıkarttığım da içinde beyaz süt kalıntısı gibi şeyler vardı normal mi neden olabilir
Deletedmom348 minikbirbal Emzikte süt kalıntısı vardır önceden. O şekilde olmuştur. Bol suyla durulayın. Olmadı vermeyin bekleyin 3-4 saat sonra bir 5 dk daha kaynatın
Cnprtk minikbirbal bende de öle oluyo süt fln değil sanırım kaynayınca emzikte de önce bi bulanıklık oluyo sonra düzeliyo biraz bekletiyorum şeffaflaşıyo
NisaMomyy minikbirbal kaynatınca benimkide öyle oluyor canım süt değil plastiğiyle alakalı diye düşünüyorum bir süre sonra şeffaflaşıyor
minikbirbal Deletedmom348 süt kalıntısı Olması imkansız aslında çünkü emzirdikten sonra bir yarım saat kadar falan Agzındaydı. Söylediğiniz gibi deneyeyim
minikbirbal Deletedmom348 biberonuyla beraber kaynattım ama onu da öncesinde sabunla yıkadım hiç anlamadım doğrusu 🤷♀️
minikbirbal Cnprtk ay hadi inşallah bende düzelmez diye eşime emzik almasını söylemiştim iptal edeyim bari 😂
minikbirbal bakcay4 evet musluk suyuyla kaynattım. Ama düzeldi bi süre sonra soğuk suyla tekrar yıkadım
Kuzey-41 minikbirbal iyi sizinki düzelmiş ben hangi emZigi aldysam hep kireç oluyor ve düzelmiyor habire emzik aliyorum ev emzik dükkanina döndü 😀😀😀
minikbirbal Kuzey-41 aaa şanslıymısım demekki bende düzelmez diye eşime almasını söylemiştim ama baktım düzeliyor vazgeçtim 😂