Bugdu Kuzlar kac aylık kac yasında yaptırdınız benim oğlum 2bucuk aylık kısmetse 3 4 aylıkken istiyorum nerede yaptırdınız memnunmuydunuz bide yanındamıydınız?
AybarsMomy Bugdu benim oğlumda 2 aylık doktoru 3 aylık olunca öneriyorum sünneti yaptırırsanız iyi olur dedi bekleyeyim bakalım bende burda.
Merve_kozz Bugdu 3 aylıkken yaptırdık 1 haftada iyileşti 🙂 özlüce de etik bursa çocuk cerrahi diye özel bir klinikte yaptırdık op. Dr. Erdal Karakaya tavsiyemdir 🙂
Bugdu Merve_kozz evet benim doktorumda ınu tavsiye etti ama burda bir yorumlarda gördüm birşey tutuluyomus onu 10gün tur demiş sonra kanama olmus doktora ulasamamıslar diye korktum acıkcası sizin nasıl gecti
mlkanne Merve_kozz bizde aynı. 3 aylıkken yaptırdık Erdal bey e. Çokta memnun kaldık 1 hafta sürmedi iyileşti
Habibe08 Uludag unv nde yaptirdik 2 aylıkken kasık fıtığı ameliyatiyla birlikte oldu memnunda kaldik dogumuda orda yaptım eger hastaneye gitceksem ordan şaşmam
Merve_kozz Bugdu kesinlikle yalan doktor her mesaj atmanıza her aramanıza cevap veriyor ve zaten sizden gün gün fotoğraf istiyor.
Merve_kozz Bugdu geçen sene 500 tl idi bu sene amcamın oğluna yaptırdılar 900 tl gibiydi ama bebek yada yetişkin değişiyor mu sormak lazım tabi
Bugdu Merve_kozz ben o yorumu görünce cok korktum ulasamamıslar sonra asistanına ulasmıslar oda birsey varmıs 10gün tut demiş
Bugdu Merve_kozz evet sormak lazım bende gecen sene 700tş diye biliyordum yanında girebiliyomusunuz? İşlem ne kadar sürüyor
Merve_kozz Bugdu tabiki girebiliyorsunuz 🙂 en güzeli o zaten önce iğne yapıyor 10 dakika bekliyorsunuz 15 20 dk da sğne6nt sürüyor yani yarım saate ordan ayrılıyorsunuz 🙂