yesilgozlumm Sueda2929 2 dilim muz ve 1 kaşık avakado püresi yapıyorum mama ile açıyorum veriyorum çok seviyor
Pcoslubiranne Sueda2929 Faydali olan meyvenin suyu değil kendisi.Posasını yemesi lazım.Rendeleyip kendisini yedirisiniz.Bu kadar acele etmeyin hele domates.Mahvedersiniz bebeğinizi.Asitli meyveler yasak. Meyveyle başlamayın.3 gün kuralı yapin daha zamanınız var.Maddi açidan mi mama vermek istemiyorsunuz. Mamayı kendiniz yapamazsiniz.En az 1 yaşına kadar formul mama Ek gıdayla birlikts.Inek sutu yasak.Yedirmek istediginiz sebzeyi meyveyi ne zaman diye yazarsaniz bulabilirsiniz.örnegin bebeklere domates ne zaman verilmelidir gibi.
serebro Sueda2929 domates verilmemesi gerekli diye biliyorum. Henüz bizde ek gidaya geçmedik. Ve suyunu vermek yerine çatalla ezerek yada cam rendeden geçirerek vermeniz daha iyi olur. Heryerde öyle okudum ve öyle vereceğim 6aylik olunca
Nltka Sueda2929 5 aylık olduk bizde tadım yaptırıyorum . Bir hafta meyve bir hafta muhallebi bir hafta yoğurt son hafta çorbaya geçecez. Bu hafta meyvedeyim şeftali yiyoruz her gün kaşık kaşık artırarak gidiyoruz bakalım .
Zask Sueda2929 Bebeğiniz henüz küçük karpuz ve domates suyu alerji geliştirebilir. Karpuz 8.ayda domates 1 yaş öncesi önerilmiyor. Yoğurt, armut, muz, elma, havuç, balkabağı, kabak verebilirsiniz
Meryemihra12 Busrasarelina56- gaziantep’te yaşıyorum burada bir çiftlikten 3 günde bir alıyorum hem güvenilir hem de 👍 harika
Mltmdfn Busrasarelina56- evet zararlı diyebiliyorum bende kimden duyduysam gunluk haZır sütten yapıyorlar yogurdu yine de sen bilirsin🤷🏻♀️
Mltmdfn Sueda2929 domatesin yasından once zararlı oldugunu duymustum asitli oldugu icindi galiba vermemenizi tavsiye ederim. Genel de gunluk sütten yapılmış yogurt elma- seftali püresi bide armut o seklde biliyorum doktorunuz kitapcık vermedi mi genelde veriyorlar
Miraykiz58 Sueda2929 ben lafın gelişi file demiştim 🤭🤭 aslında silikondan. Dişlerini de kaşıyor bu sırada iyi oluyor wee’nin silikon meyve emziği