Bilgess Kızlar merhaba 🤗 Ek gıda kitabı alıpta memnun kalan önerebileceğiniz bir kitap varmı? Bu çocuk aç ve Acıkınca yer kitaplarını alıp memnun kalan var mı?
Selinozgeenn Bilgess ben bu çocuk aç kitabını aldım ama çok gerekli mi bence değil içindeki malzemeler hemen bulunabilecek değil onun yerine araştırıp deneyip bebeğimin beğendiği tarifleri bir deftere yazıyorum daha güzel oluyor 😊
Neslihankrbl Bilgess instagramda sedacelikatac ve mutfakta bebek var sayfasını şiddetle tavsiye ederim
Papatyam Bilgess bu çocuk aç kitabını aldım, alınabilir bence. Ben memnunun. Ne yapayım diye düşünmüyorum.
habibe_omerasaf Bilgess İnstagram da ekgıda tarifleri ve arınlı hayat sayfalarını takip edin isterseniz çok güzel ve detaylı paylaşımlar yapıyor. Bende beğendiğim tarifleri direkt kaydediyorum instagramdan bakıp bakıp yapıyorum🌸 kitap almadım bundan dolayı 😊
Kmanne Ben de bu çocuk aç kitabını aldım. Fakat almasaymışım da olurmuş diyorum. Zaten mantık hep aynı buharda pişir sebzeleri ez veya blenderdan geç içine zeytinyağı koy. İrmik pirinç ekleyeceksen onları ayrı haşla karıştır. İnternette de bebek bisküvisi ekmeği vb gibi tarifler çok. Başlarken çok bilgisiz hissediyor insan kendisini sonradan alışınca bebeğinin damak zevkine göre yeni tarifler bile çıkıyor ortaya🤗