Deletedmom98 bebegim 22 günlük beş yerinde küçük kırmızı nokta var benide ısırmışlar sanırım sinek ısırıgı 😔 dalin bebek kolonyası sürdüm acaba kaşınırmı ? kaşıyamazda garibim anlamıyorum da onu mikrop kapmaz degilmi?
SeverusSnape Deletedmom98 incia sinek kovucu olmanızı öneririm. Çok şükür bu yaz kızımı hiç sinek ısırmadı. Isırılan bölgesi siz ellemezseniz kaşınmaz. Kolonya sürmeniz iyi olmuş ferahlatır ve mikrobu kırar, yine de çok uygulamayın teni daha çok hassas.
Ata0905 Deletedmom98 tuzlu su sürün pamukla bişey olmaz daha farkında değil. Cibinlik kullanmanızı tavsiye ederim 🌸
Deletedmom896 Deletedmom98 Demir kaşık koy canım 2-3 dk dün @Seherronya önerdi yaptım çok iyi geldi ❤️
Deletedmom98 SeverusSnape normalde ilaçlıyorlar hiç yoktu dün akın ettiler taze et bulunca da 🥺 ellemiyorum ama emince ayagı degiyor üstüme kaşınmaz inşAllah annem melekler kaşır onu dedi bende cok acı duyarak kaşınıyorum oda öyle degildir inşAllah
Deletedmom98 Ata0905 öylemi ya içim rahatladı canı acıyor sanıyorum 🥺 cibinlik koyacak yatagımız yok maalesef pencereye sineklik bakacagım simdi
Seherronya Deletedmom896 olsun olsun kuzulara :)) bir kaç yıl önce kuzenimin açık alanda düğünü vardı tabi süslendim püslendim baya geziniyorum ortalıkta . Kısa bir elbise giymiştim hain arı gedi bacağıma soktu hemen el attım vicdansız bu seferde yanağıma soktu . Sinirden ağlıcaktım yanağım şişiyodu babaannem hemen kaşık veya bıçak bulun dedi valla kaşığı bulduk koyduk hemen indi şiş birşey kalmadı 😂😂😂
Lina16 Şişipte ucu iltihap gibi olursa alerji yapmış olur o zaman bir doktora götürün ama sadece kızardıysa evinizde serum fizyolojik varsa onla silin 😊