Hemanjiomluminik Kızlar oğlum 3 aylıkken göğsümde mastit oldu ve apseye çevirdi. İki yerden kesik atıp boşalttılar. 3 ay oldu işlem yapılalı. Halen kesikler kırmızı ve bazen üşüyünce acıyor. Bu izler ne zaman solar ne zaman geçer? Yaşayan var mı?
Deletedmom16 Hemanjiomluminik mastit belirtileriniz nelerdi acaba tek taraflı gogsumde bi sıcaklık ve kaşıntı hissediyorum endişe ettim
_ADA_ Hemanjiomluminik ameliyatla mı boşalttılar. Ben ameliyat oldum sağ göğsümden 4 sene olacak. Hem üstten hem alttan izler var ve geçmedi. Öylece duruyorlar. Üst taraftaki biraz daha küçük ama göğüs altımdaki baya baya belli.
Hemanjiomluminik Deletedmom16 göğsümde kitle gibi bir yapı oluştu sertleşmeye başladı kaşıntı yaptı ve o bölge ısınmaya başladı.
Hemanjiomluminik Deletedmom16 yok bol bol emzirin ılık duş alın masaj yapın. Ben biraz geç kaldım ne yapsam olmadı.
Hemanjiomluminik _ADA_ ya başta enjektör ile süt çektiler antibiyotik kullandım. Yine inmeyince ameliyathanede lokal olarak iğne vurup iki yerde kesik atıp boşalttılar.