Kucuksevda12 Arkadaşlar 1 ay 23 günlük bebeğim var . Sadece mama vercem. Kaç ml ve kaç defa veya kaç saatte bir vermem lazım
Tortilla Kucuksevda12 2-3 saat aralıklarla verıyorm ben acıkınca durmadan aglıyo ztn. 1ay 9 günlük benımkı 90ccyle anca doyuyo.
DogaLina Kucuksevda12 canim yenidogan doneminden beri mamayla besleniyoruz. sarilik oldugumuz zaman doktor bana 3 saatte n az 75 cc icmesi gerek demisti ve daha 10 gunluktu. 3 saatte bi 90-120 arasi icer suanda.
PelinKaraca Kucuksevda12 iştahına göre 60 veya 90 cc yani 2 veya 3 ölçek yetiyor canım o aylarda. İki saatte bazen üç saatte bir yeterli oluyor. benim büyük kızım 19 aylık biraz oburdu bazen 120 bile içiyordu 😃
Efy Hangi mama kullanıyorsunuz hipp vermiştim ben o zamanlar 60 cc doymuyordu sma ya geçtik 60 cc yeterli oluyordu 2 saat aralıkla veriyordum
Deletedmom240 Kucuksevda12 kilosunu 56’ya bölünce 3 saatte bir içmesi gereken mama miktarını hesaplamış olursunuz.
PelinKaraca Kucuksevda12 mama veriyorsan su vermen lazım canım. Zaten hava sıcak artı mamalarda tatlı ver bir iki çay kaşığı