hayriye_alp06 Aselim046 patates yumurta aña madde tabi cesitlendirmek size bagli ben bazen yesillik bazen sadece peynir ve zeytin kullaniyorum
jsmn Aselim046 bnmkide omlet sevmiyo didikleyip bırakıyo instada gördüm fırınn mücver yiyolar bayıla bayıla. yaptım burunladı resmen 😅
My_son dygcm burada malatya pazari vardi ordan aldim canim tanıdık di soğuk sıkim olmali ama aklinda olsun
YDE Aselim046 8. Ayda doktorumuz kahvaltı-öğlen meyvesi-yoğurt-akşam üzeri çorbası şeklinde 4 öğüne geçelim dedi. Kahvaltıya 8.ayla birlikte geçtik bende çok yeniyim ama nette çok tarifler var araştırıp çeşitlendiriyorum bende
YDE Aselim046 ben 4 kez emziriyorum 1 kez de mama veriyorum. Ama doktorum her istediğinde emzir demişti. Çok uzun uzun emmiyor aşırı sütümde olmadığı için😅 emişinde 100-110 arası anca süt içiyordur yani.
Aselim046 YDE maşallah meme artı mama ve 4 öğün benim kız günde 4 ya da 5 defa emiyır çoğu da uyumadan önce bzen azcık emip uyuya kalıyor yemek desen günde 2ya da 3 ögün ve zayıf 7 kilo 3 kilo doğmuştu. Ama yemiyor devamlı da bi şeyler vermek istemiyorum yemke düzeni oluşsun baştan diye 3 saate bir veriyprum bi sür bi yemek ama dediğim gibi kilo almıyor 4 aylıkken 6300dü 4 ayda 700 gram almış 🙄🙄
YDE Aselim046 Allaha şükür iştahı yerinde şimdilik ara ara yememesi tutuyor ama babasıyla oyun oynayarak yediriyoruz o zamanlardada 😅
2pasaAnnesiii Aselim046 bizde 9 ayligiz yarim muz yumurta sarısı keciboynuzu özü 1 kaşık aptamil labne penir ve ceviz karıştırıp veriyorum
Aselinaannesi Aselim046 buğday ruşeymi bebeklere kilo aldıriyo canım kahvaltısına, yemeklerine koyabilirsin . Yulaf , muz, hurma ,avokado . Peki tiktok kullanıyor musun