Oyacan34 domates biber patlıcan patates pişmiş soğan bundan başka sebze tüketmezdim kuru bakliyat da gaz yapar emzirmeden önce ve emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkarın zinco damla kullanıyorm baya faydası oldu yemeklerine kimyon koy yada yemekten sonra bir tutam ye kimyon sütteki gazı alır bebekteki gazı da bebeğine sürekli masaj yap uyanık kaldığı zamanlar ayaklarını karnına doğru itekle masaj yap öyle belini 3-4 dk ovala 1-2 dk poposuna elini kürek yaparak biraz vur sonra yine ovala çok faydası olur duştan sonra yumuşar vücudu ozmnda masaj yap anlayacağın masaj masaj gaz için çok etkili birde unutma soğuk alırsan da sütün gazlı olur soğuk su içme ben derdim ne alaka içerdim gazı olurdu bebeğimn olmasın diye musluk suyu içmeye başladım gazı da azaldı soğuk şeyler yeme gazlı içecekler içme asitli içecekler hazır meyve suları da gaz yapar şeftali de yapıyormuş ben bilmiyorm annem söylemişti şort atlet tek giyme soğuk alırsın sütünde gazlı olur ben uzun pijama uzun kollu üst giyerim ilk haftalar çorap da giyerdim iyi ki de giymişm yemeklerine kimyon koy yada bir tutam ye onun da baya faydası olur rabbim yardımcın olsun