Yeni_anne27 3 aylik bebegim var. 1 haftadir filan arada bir idrarinda pembemsi gibi biseyler var yani bezinde oyle gorunuyo. Doktorada gidemedim daha. Sebebi nedir acaba kizlar basina gelen varmi?
Anneyeni Yeni_anne27 Sadece emziriyormusunuz? Doymuyor olabilir susuz kalmis olabilir havalar cok sicakk yada idrar yollarindq enfeksiyon olabilir yinede en doğrusu doktora danismak tabiki
mom0989 Yeni_anne27 canım o pembelik kristalleri. Sanırım doymuyor takviye yapmalısın. Biz de de oluyordu 5-6 aylıkken doktorumuz sıvı az giriyor vücuduna suyu arttır demişti.
AlpTunayinannesi Yeni_anne27 bizim de vardı. 1 ay boyunca sürdü bebeğim aç kalmış. Yalnızca anne sütü alıyordu. 5 aylık olduğu için ek gıdaya başladım
Yeni_anne27 AlpTunayinannesi ben hem mama hemde anne sutu ile besliyorum. Hergunde 78 defa su veriyorum. Nasil ac kalirki anlamiyorum.
AlpTunayinannesi Yeni_anne27 mamayı artırın isterseniz. Benimki toplamda 1 kaseye yakın çorba içiyor mama yiyor emiyor
Yeni_anne27 Nurbeyaz gün boyu 40 50 ml buluyor ictigi su. Bulundumuz yer havasi serin biyer oyle terleme olayi filan olmuyor ona ragmen baya su veriyorum. Doktorumda zaten hergun 7 8 defa cay casigiyla 4 5 kasik ver demisti ama ben biberonla veriyorum.