balinnannesii gecen eltimler bizdeydi oglumda durmadı banyo yaptiralim.dedik kaynanamla eltimin kızıda 1 yaşında ve elinde yarim su dolu bi şişe vardi tam suya koyduk oğlumu siseyi pipisinin üstüne attı ben olayin şokundan oglumi direk kucagima aldim ağladı cok ama hafif kirmizilik oldu geçti ve aklima takılıyo bisey olurmu ilerde acaba 😔
Deniz00 balinnannesii sen gene de sağlık ocağına görün canm hem için rahat eder hemde sıkıntı var mı yok mu öğrenmiş olursun
bitterdelisi24 balinnannesii göturun doktora tam oraya geldi dıyosunuz hafif bişeyde degil su şişesi ve içi yarım doluymus. ne olur ne olmaz mutlaka gösterin
bitterdelisi24 balinnannesii ne olur ne olmaz hassas bölgesi sertmi geldi nasıl geldi cocuk agladımı siz daha iyi bilirsiniz
Mom0363 Eltinin eli armut mu topluyordu? Banyo yapılacak artık, çocuk suya oturtulmuş, al kızını geç içerde bekle. Ne rahat insanlar var.
balinnannesii bitterdelisi24 tam goremedim de neresine geldi ama ust yumusal yer kizarmisti az bişiy aglafi sustu ama hani erkek bebekya daha hasaslar korkum o yuzden
bitterdelisi24 balinnannesii bende ondan korktum allah korusun sert geldıyse yumurtalıklarına zarar gelmesin
bitterdelisi24 balinnannesii huysuzlanır aglardı yada orda gozle gorulur bişey olurdu kızardı dıyorsunuz ama